Ati sunat la primarie. Momentan postul telefonic e suspendat pentru neplata!



Primaria comunei Gherghesti a ramas fara telefon dupa ce furnizorul de telefonie a intrerupt furnizarea serviciului din cauza neplatii. In aceeasi situatie se afla si scoala din localitate.


Suma pe care reprezentantii primariei ar fi trebuit sa o plateasca este de 30 de milioane de lei vechi. Primarul Mihai Stoica spune ca nu s-au gasit bani insa pentru a se plati factura.


"Momentan avem telefonul deconectat din cauza neplatii atat la primarie cat si la scoala. Noi avem bani, insa in credite si nu in lichiditati. In scurt timp speram sa rezolvam problema", spune primarul Gherghestiului, Mihai Stoica


Situatia putea lua o turnura si mai gri pentru edilii din Gherghesti. In urma cu aproximativ o saptamana, o echipa a E-ON Moldova a venit pentru a intrerupe si furnizarea curentului electric. In cele din urma aceasta problema s-a rezolvat.


"Am ajuns la o intelegere cu cei de la E-ON. I-am rugat sa ne mai astepte o saptamana, dupa care ne-am achitat factura", mai spune Stoica.


Problemele financiare sunt destul de grave la Gherghesti. Primarul localitatii spune ca din cei aproximativ 1,6 miliarde de lei vechi, suma necesara pentru trimestrul doi al anului, Consiliul Judetean Vaslui a alocat pana acum numai 230 de milioane de lei vechi. Acesti bani nu ajung nici macar nici macar pentru plata salariilor bugetarilor din localitate.

5 comentarii:

  1. nu e de mirare...daca are cineva treaba...il suna direct pe primar ca are 5 telefoane :)

    RăspundețiȘtergere
  2. tare !~!!:)) ,deci daca sunati la primarie nu va va raspunde nimeni post telefonic suspendat!!! primarul nu are bani de telefon are bani de alte chestii...inteleg ca e criza la el!!! traim in romania!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. eu sunt o fosta eleva a domnului Mihai Stoica, actualul primar. nu stiu cum este ca si edil, deoarece sunt 14 ani de cand am plecat din comuna, deci, mi-ar fi greu sa comentez. ce vreau sa spun este faptul ca profesorul Mihai Stoica pare cu totul diferit de primarul care e acum. ca profesor era excelent, pot spune asta cu mana pe inima. ma doare sa vad ca s-a schimbat atat!a fost un model pentru noi, elevii dumnealui. mare pacat!

    RăspundețiȘtergere

Tu ce crezi?