Surprinse in timp ce furau flori!

Numarul celor care distrug sau fura florile amplasante recent in jardinierele de pe marginea strazilor din Barlad se inmulteste.

Potrivit unui comunicat trimis de catre Politia Comunitara din Barlad, aseara, in jurul orelor 23.30, in zona CEC, Adina Talpis si Elena Carp (foto dreapta), au fost surprinse de agentii comunitari in timp ce furau flori.
 
Luate la rost de catre politistii comunitari cele doua s-au motivat spunand ca au luat florile pentru cimitir.
 
Un caz similar s-a petrecut si duminica seara atunci cand agentii comunitari au surprins o femeie care sustragea flori tot pentru a le duce la cimitir.
 
Politistii comunitari au primit ca sarcina din partea municipalitatii pazirea jardinierelor de pe marginea strazii, iar in cazul in care se fura sau se distrug florile, ei risca scaderea cu 25% a salariului.
 
Cei care sunt surpinsi furand sau distrugand flori pot fi amendati conform HCL22/2002 art.21 cu amenda de la 50 lei la 400 lei, avand posibilitatea de achitare in 48 ore a jumatate din minim, adica 25 lei

11 comentarii:

  1. =)) Lasa floarea.. fara gluma asta e nesimtire

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce sa mai zici frate... astea-s efectele celor 50 de ani de comunism. Sunt niste refelxe denaturate. Oamenii nici nu-si mai dau seama ce fac. Pe vremea comunismului cine fura de la stat se considera ca-si lua dreptul lui, isi suplimenta veniturile cu produse pe care nu le gaseai in comert. Asa era croit sistemul. Erau incurajate micile furaciuni si dispretul fata de bunul public. Omul haituit de saracie si lipsuri isi lua partea "pe şest".
    Astazi ne intalnim cu aceleasi reflexe. E o boala si asta.
    Ce sa mai zici...

    RăspundețiȘtergere
  3. Furat e oarecum impropriu spus. Nu-s tot din banii nostri ? Ca doar banii aia alocati din buget flori nu au cazut din cer, nu ?

    RăspundețiȘtergere
  4. mai floare de rau, la cum pui problema nu ai nimic in cap

    RăspundețiȘtergere
  5. tu-le cimitiru mamii lor...
    DA CU CE GANDESC ASTIA? DACA NU CU CAPU'?...

    RăspundețiȘtergere
  6. daca pazeste politia comunitara ii clar....ramane orasul fara flori...pai daca vine un tigan sa fure flori ,politistul comunitar nu-i va da amenda,nu va sti pe unde sa fuga ca sa nu se uita la el,spunand dupa ca nu a vazut cine a fost faptasul...asa fac ei!!

    RăspundețiȘtergere
  7. daca pazeste politistul comunitar ii clar ramane orasul fara flori,ca daca vin tiganii la furatul florilor comunitarii le frica sa le deie amenda lor.traim in romania!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. eu nu cred ca angajatii din cadrul politiei comunitare faciliteaza pe cineva sa fure flori,ar trebui si din partea noastra,a concetatenilor,o atitudine corespunzatoare,sa_i ajutam cumva,daca vedem pe cineva sa_i anuntam,sa le acordam sprijin,sa nu fim indiferenti de ce se intampla in jurul nistru,si sa le aducem tot felul de acuze,iar cand avem nwvoie sa lecerem ajutorul,si va mai aduc aminte ca mai sunt si,jandarmi ,pol.municipala,pe strada,fara sa_i acuze cineva,unii dintre ei,avand aceleasi atributii ca agentii de la pol com,dar diferenta find salarizarea.

    RăspundețiȘtergere
  9. BAI DE ASTA TOATA TARA ASTA O SA SE DUCA DE TOT DE RAPA, DEJA SUNTEM IN KKT PANA IN GAT DAR DATORITA OAMENILOR CA EI SI CA MULTI ALTII TARA ASTA NU VA AVANSA NICIODATA , NU DEGEABA ISI BAT JOC DE NOI TARILE VECINE CARE SPUN CA SUNTEM CERSETORI SI TIGANI, AU DREPTATE, SUNTEM CERSETORI SI TIGANI CHIAR DACA NU NE-AM NASCUT ASA DAR CARACTERUL NOSTRU NE FACE ASA. IS ATATIA OAMENII IN TARA ASTA CARE STAU DEGEABA SI CU TOATE ASTEA IS BUNI DE MUNCA, ACOLO SE DUC BANII NOSTRI LA BOSCHETARII TARI CA ALTFEL NU II POT NUMI, PT CA JUMATATE DE POPULATIE MUNCESTE IAR CEALALTA JUMATATE STA SI TAIE FRUNZE LA CAINI

    RăspundețiȘtergere
  10. cui nu-i convine sa ma pupe in cu.R

    RăspundețiȘtergere
  11. Toate comentariile care contin cuvinte triviale sunt sterse. Nu e prima data cand o spun!

    RăspundețiȘtergere

Tu ce crezi?