Rusine "tilivizorului"!

N-am decat 21 de ani, da' parca a trecut o vesnicie de cand arsinel si stela popescu ne incantau in seara de revelion la televiziunea publica. Acum, ne-am emancipat. Asfel de glume sunt rasuflate pentru noi. Noi vrem altceva. Si televizorul ne ofera exact ce ne dorim. Programul televiziunilor noastre de acest revelion a fost ticsit cu idoli pentru o mare parte a societatii romanesti: oligofreni! Adica manelisti!
Daca majoritatea manelistilor au fost, parca, pe Antena 1, televiziunea cu cel mai mare rating din tara, Pro tv, a scos artileria grea din dotare si ne-a delectat cu un uimitor spectacol tiganesc. Da' de ala de satra. Sa nu ma intelegeti gresit, nu sunt xenofob, n-am nimic cu "tuciuriii", ba mai mult chiar la apreciez muzica autentica (Ternipe, Damian&Brothers), dar nu pot sa raman indiferent cand vad limbaj de genul "ce faci fa?", "lasa-ma fa in pace!" pus pe sticla.
Unul din grupurile de persoane care se uita la televizor in seara de revelion sunt copii pana in 10, poate 12 ani. Nu zice nimeni sa dai program educativ in seara de revelion, e absurd, da' oare chiar nu se poate renunta, macar pentru o seara la limbajul de mahala la televizor. Nu ne ajung oare nichitele, ciumacile secsibrailencele si alte personaje care zboara dintr-o televiziune in alta ca prostituata din haine in pielea goala?
Sa le fie rusine televiziunilor romanesti. Ele sunt vinovate pentru ca elevii care de abia invata sa scrie folosesc mai des apelativul "fa" decat deschid abecedarul!