Ghivecele de flori din oras, tentatie pentru cleptomani



Jardinierele cu flori, montate de catre reprezentantii primariei in ultima perioada, reprezinta o tentatie foarte mare pentru concitadinii nostri. Daca unii considera ca muscatele ar sta mult mai frumos pe pervazul lui de acasa decat pe marginea strazii, pentru alti barladeni vandalizarea lor reprezinta o activitate interesanta.


Primarul Constantin Constantinescu declara intr-o conferinta de presa de saptamana trecuta ca deja cleptomanii barladeni iubitori de flori au inceput sa-si intre in rol. In acest sens, politistii comunitari au primit ca sarcina sa pazeasca jardinierele, iar cei de la Serviciul de Gospodarie Comunala si Locativa din primarie au prins, zilele trecute, ghivecele cu niste cleme din metal de marginile jardinierelor.

Tind sa cred ca aceste masuri nu sunt indeajuns pentru a proteja florile care, trebuie sa recunoastem, dau un aspect frumos orasului.

8 comentarii:

  1. Tu crezi ca pentru florile astea trebuiau platite 6 miliarde de la bugetul local de parca asta ne-ar fi lipsit acum?Mai bine mai faceau o canalizare,o parcare sau altceva util...Hotie pe fata...

    RăspundețiȘtergere
  2. Noua ne arde casa si ne apucam sa vopsim gardul...cam asa e si cu florile astea...inca o modalitate de a mai trage niste bani Titi si Gigel de la fraieri.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma pis pe florile lor.Merge pulimea pe trotuare cu foamea in gat si admira ghivecele lui Gigel.Titi are partea lui acolo,ii convine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Unii oameni sunt atat de prosti incat au ajuns sa creada ce spune Cezara Mironica. Nu stiu de unde a scos ea 6 miliarde cand de fapt pentru florile acestui oras, acele jardiniere de care atat de multa lume se preocupa au costat 400 de milioane, spun din sursa sigura... Observ ca lumea a inteles gresit , cele 6 miliarde au fost folosite pentru TOATE spatiile verzi din orasu asta. Din cele 6 milarde DOAR 400 de milioane au fost cheltuite pe flori , deci au ajuns in buzunarul lui Gigel. Asa ca dragii mei, nu mai puneti botu' la toate gogomaniile care se spun si interesati-va, sau daca nu , taceti! Nu mai fiti manipulati ca niste marionete proaste ca rade lumea de voi.

    RăspundețiȘtergere
  5. CELE 6 MILIARDE SAU APROBAT IN ULTIMA SEDINTA DE CONSILIUL LOCAL SI PENTRU CEL CU SURSE SIGURE SA URMAREASCA SEDINTA PE B-O.RO SI SE VA CONVINGE CA A FOST PROST INFORMAT.

    RăspundețiȘtergere
  6. apropo...pe aia cu furtul de jardiniere din noiembrie anul trecut o stii? daca nu, sa-mi amintesti sa-ti zic! :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Va anunt ca in urma cu 2-3 zile a fost prinsa prima hoata de flori.Are 73 ani,locuieste in Barlad la o casa pe str.Alexandru Vlahuta.Numele exact al ei si adresa revin maine cu ele.Drept vorbind aceasta a devastat cam 3 stative cu flori di zona "CEC".
    IN LEGATURA CU ASEMENEA FAPTE TREBUIE SA FACI ARTICOLE

    RăspundețiȘtergere
  8. flori ne trebuia noua?:)) chiar ma facut sa rad....da recunosc e ceva frumos,,partea cea mai tare e ca trebuie si pazita in barlad,pai daca pazesc cei de la politia comunitara sigur nu mai gasiti nici o floare ca sigur fura tiganii tot...

    RăspundețiȘtergere

Tu ce crezi?