O prostituata din Barlad a adunat amenzi de trei miliarde

Sursa: www.click.ro
O prostituata din Barlad are de platit amenzi de aproape trei miliarde de lei vechi.
Fata a fost penalizata pentru ca a fost prinsa practicand meseria in mod repetat.
Chiar daca amenda pentru prostitutie, prevazuta de Legea 61/1991, este de doar 500 de lei individa a ajuns la aceasta suma uriasa deoarece a fost sanctionata de-a lungul timpului de sute de ori. Perseverenta nu gluma!
Foarte multe dintre amenzile care ajung la Serviciul de Taxe si impozite din cadrul primariei sunt cele primite de catre femeile usoare, prinse la meserie.
Chiar daca multi dintre voi ati putea spune ca nu prea ati vazut prostituate prin Barlad, asta nu inseamna ca amenzile pentru aceasta contraventie ajung in numar mic la primarie. Explicatia e simpla. Chiar daca "activeaza" in alta locatie, prostituata va primi sanctiunea tot in orasul in care are domiciliu. Si probabil nu putine reprezentante ale sexului frumos si vandut au ales sa se prostitueze in alte localitati din tara unde nu e atata saracie ca la noi.
Politistii spun ca au sanctionat de nenumarate ori prostituatele barladene insa tot degeaba. Acestea sunt foarte perseverente. Explicatia ar fi ca cele mai multe dintre ele nu au nimic de pierdut, iar practicarea acestui "sport" este singura cale de a se intretine. Mai mult de atat, legea este destul de blanda cu ele. Nu pot intra la puscarie decat daca exista martori care sa declare ca au dat bani pentru a intretine raporturi sexuale cu ele (!) sau daca sunt prinse de catre oamenii legii in flagrant.
In cazul in care nu se impune intocmirea unui dosar penal pentru prostitutie, practicantele celei mai vechi meserii din lume pot fi sanctionate cu o amenda. Daca nu o platesc in 15 zile, se poate ajunge la executare silita. Aceasta procedura este de multe ori inutila, deoarece executori nu au ce se recupereze de la debitori asa ca in cele mai multe cazuri de acest gen se ajunge la insolvabilitate.

27 de comentarii:

  1. D-nule Ionut, individa nu are nume, trebuie sa stim si noi cu cine ne mandrim!

    RăspundețiȘtergere
  2. oo shat:))
    curvele astea:-J

    RăspundețiȘtergere
  3. bravo ei tare va mai place sa mancati lumea asta

    RăspundețiȘtergere
  4. avem si noi campioanele noastre

    RăspundețiȘtergere
  5. ne mandrim si noi cu ceva... :))

    RăspundețiȘtergere
  6. ce sa faca si ea daca daca ii place,la ea nui criza niciodata:))))

    RăspundețiȘtergere
  7. Baiatu, tu esti asa prost incat vrei sa te afirmi, vrei sa iesi in fata cu articole ridicole si cu blogul tau de prost gust. tu esti doar un cetatean care se chinuie mai mult ca elena udrea sa iasa in evidenta. stai linistit acolo la stiri si manca cele 2 milioane care ti le da, nu te mai chinui sa descoperi tu lumea jurnalismului....

    RăspundețiȘtergere
  8. CUM POOLA MEA VREI SA-TI CITESC ARTICOLUL,DACA E ALB PE FUNDAL TOOOOOOOOOOOOOOT ALB?nu zic ca e imposibil de citit dar totusi,un pic de atentie IN POOOLA MEA!

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu cred ca sunteti toti cazuti in cap...sau aproape toti.Articolul este foarte bun si foarte interesant. Care are ceva cu el sau cu domnul care l-a scris, nu poate fi decat una din tarfele barladului (sau nu) nervoasa ca s-a legat cineva de neamul lor. :)) Prostitutia nu trebuie incurajata tarfe proaste si ieftine!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. FACE SI FATA UN BAN SI AJUTA SI PE ALTII.

    RăspundețiȘtergere
  11. eu nu am vazut prostituate in barlad , ionut tu stii locul unde astea isi fac veacul? zimi si mie sa fac o poza langa ele .Eu cred ca prostituatele orasului sunt surorile sau fiicele voastre care se vand celor cu masini de fite pentru o plimbare cu BMW,MERCEDES,AUDI si poate si un suc la pahar.sunt atat de multe plodoaice care se dau in spectacol si uita de sfaturile parintilor ,rupand MACRA in bucati doar pentru a fi vazute intr-o masina tare.faptul ca o persoana se prostituiaza pentru asi creste copii este un lucru de apreciat pana la urma dat fiinda faptul ca poate nu a facut multa scoala alta sursa de existenta nu are.fetele astea carora nu li sa uscat cernaala in buletin fac orgii pentru a se da importante si sexsoase, astea sunt adevarata problema nu o beata femeie care poate din munca ei duce o paine pe masa unui copil.

    RăspundețiȘtergere
  12. Bine spus ady ai mare dreptate. Articol reusit Ionut, si chiar imi place subiectul. Ma enerveaza genul de comentatori de se leaga aiurea fara sa stie cu ce se mananca jurnalismul. Bravos.

    RăspundețiȘtergere
  13. Articolul nu e scris de detinatorul blogului. E simplu cu un copy-paste. Asa s-a procedat si in cazul pozei. Asadar curuletul ala din poza nu e barladean. Cred ca aceste completari trebuiesc facute si pentru cei care cred in potentialul de jurnalist al acestui tanar. Se poate observa acest lucru si prin simpla citire a altor articole, majoritatea cu subiecte stupide si formulari de fata mare. numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  14. in cazul in care n-ai observat, autorul a trecut la poza sursa, deci nu zicea nimeni ca curul din poza apartine prostituatei din barlad.

    RăspundețiȘtergere
  15. bai nu e jurnal e blog, nu place nu citi iar ADI a zis mai sus foarte explicit realitatea.
    pentru putina atentie fete de la 13-14 ani fac tot ce se poate in materie de sex, numai de s-ar plimba si ele cu "lumea moderna -audi, bmw , mercedes "...
    mai tarziu ajung pe la 20ani in sus tarfe de lux,
    nu ca sarmanele alea ce fac cu muia pentru 5 lei.

    RăspundețiȘtergere
  16. Taxe si impozite! Au ajuns mai destepte prostituatele decat omul de rand! Si de fapt cine sunt prostituatele cu adevarat daca te gandesti..?

    RăspundețiȘtergere
  17. Mare e gradina lu Dumnezeu si prostii din Barlad stau pe gard !! Marius, stai jos 4, stii tu ce e jurnalismul ? .. Doamne, multi prosti in Barladul asta, e capitala romaniei in prostie !!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  18. prostituata e chiar doamna benea

    RăspundețiȘtergere
  19. una la mana veziti de painea ta ba bulangiule si lasa fetele sa faca ce e mai bine pentru ele .sa aibe si ele ce sa manance ca sau saturat de gustul pulei si garnitura de coaie te bagi tu sa mananci si resturile de la ele
    cacanarule, panarama dracului

    RăspundețiȘtergere
  20. imi este rusine ca traiesc in romania asta e o mandrie? pt mine nu...nu viata le face sa faca lucruile astea ci proxenetii care se plimba cu boldi-urii ... rusine tara rusine Traian Basescu

    RăspundețiȘtergere
  21. cunosc o prostituata care produce intre 300-500 de lei pe zi ,ea ramane cu maxim 50 de lei toti bani se duc la pesti...Fetelor ganditiva bine mai bine saraci si cinstite aveti un viitor nu va lasa-ti umilite si badjocorite...robi(pt fete care vor sa cunoasca un baiat serios un id lasa-ti sau un nr de tel)

    RăspundețiȘtergere
  22. e buna rau i as da si eu un milion daca as futeo sa ma sune daca vede anuntu sa vb0755907820

    RăspundețiȘtergere
  23. Nicoleta daca via orlandei nr 13 iti spune ceva sunama ca te voi ajuta eu sati platesc amnda shrek 00306949806964

    RăspundețiȘtergere
  24. mancavar spumele de politai prosti ce sunteti lasati fetele sa si faca bani davasi la muie

    RăspundețiȘtergere
  25. baias la muie lui dan lita gaborul sa ma cac pe rasa lui bravo lui roscata prostituata

    RăspundețiȘtergere

Tu ce crezi?