Apa gunoaielor! Ne cream propriile surse de infectii?


Paraul de colectare din spatele blocului ANL de pe Vasile Parvan arata ca dupa razboi. In apa pot fi gasite de la peturi de bere sau ambalaje, pana la cauciucuri, cartoane sau pampersi...folositi bineinteles. 

Cine sunt vinovati pentru aceasta situatie este lesne de anticipat. Oamenii din zona, dar in special rromii care locuiesc la o aruncatura de bat, in Ghetou.

Nesimtirea localnicilor ii va afecta in cele din urma tot pe ei, locul este un focar de poluare, iar daca nu va fi in cel mai scurt timp curatat nu este improbabil sa devina si unul de infectie. 

Potrivit Hotararii Consiliului Local nr. 22/2002, in astfel de situatii, reprezentantii Primariei Barlad sunt obligati sa acorde somatii locatarilor care arunca gunoaiele in apa, iar in cazul in care nu se conformeaza sa acorde amenzi. Nu are niciun rost sa spunem ca autoritatile se fac ca ploua. 

Si ca tot veni vorba de ploaie, cei care locuiesc prin zona spun ca atunci cand cad precipitatii abundente, paraiasul se umple cu apa iar toate gunoaiele se imprastie prin iarba din jur, existand chiar riscul de inundatii. Sa-i pese oare cuiva de lucrul aceasta? Se pare ca nu...

13 comentarii:

  1. Ai zis tigani atunci e mizerie maxima ,nu stiu cat o sa trebuiasca sai mai suportam pe coloratii si mazgosii astea . sunt o pata neagra pentru barlad ,romania , europa ,tera . nu sunt rasist dar simt ca ma sufos vazand cersetori si tigani furand.poate in acest caz nu este numai vina lor ca sunt destui asazis romani care sunt mai infecti si mai parsivi decat tignii si arunca gunoiul unde apuca stiind ca se va de vina pe "minoritate" care in curand va deveni majoritate. suntem romani sau rromani este o problema greu de deslusit inca .

    RăspundețiȘtergere
  2. pedepse corporale pentru ce care arunca la intamplare deseuri.........

    RăspundețiȘtergere
  3. ar trebui torturati.
    logic , din cauza asta apar inundatii, si cartierul munteni e sub ape. daca paraul se infunda ,apa logic iese.
    si paraul ala strabate tot munteniul si podeniul, spre apa barladului, asa ca nu este doar o garla.

    RăspundețiȘtergere
  4. Din pacate, natura ne sanctioneaza pe toti. Apa de la robinete va curge la fel de infestata la toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
  5. apropo tampitii astia cand dau drumu la apa? e ora 2..

    RăspundețiȘtergere
  6. Consiliul Local a luat multe hotarari legate de mentinerea curateniei orasului,dar cine sa le puna in aplicare?Ca fapt divers,marti seara in jurul orelor 20.00 la cca. 8 metri de usa principala a Politiei Comunitare Barlad doi cetateni cu "spirit civic" faceau gratar,nefiind deranjati de niciunul dintre agenti,ori e stiut bine ca "gatitul"pe domeniul public se sanctioneaza conform legii.Bineinteles ca dupa plecarea celor doi,a ramas urma "festinului" pe spatiul verde,probabil urmand ca vantul sa-si faca treba...

    RăspundețiȘtergere
  7. cand mutati tiganii de aici?

    RăspundețiȘtergere
  8. trebuiesc sodomizati cei ce arunca gunoaie in ape :)

    RăspundețiȘtergere
  9. cacaina e la fel unde sant tigani si tarani e mizerie, hotararile c.l.nu are cine sa le aplice sau bugetul local are surplus de bani

    RăspundețiȘtergere
  10. e de vina primarul ca la masa acasa nu a invatat de curatenie ea bah titi politia cu tine si obligai sa faca curat ce vrei eu un batran de aproape 60 de ani sa te invat ce sa faci iesi tu in strada si gaseste o solutie nu o mai da in vrajeala ca primaria nu are bani ca draci si faci scoate putorile alea de la primarie scolile ca si asa chiulesc toti la munca patriotica in beneficiul sanatatii naturii ce dracu o sa ajunga tigani si needucatii de barladeni sa iti arunce si tie gunoaie in birou sa vad ce dracu ai sa mai zici atunci ca primaria nu are bani de lacate si de baricade de beton in faza primariei firar mama voastra de tigani un hitler pt voi de borati

    RăspundețiȘtergere
  11. Dl.care a trimis comentariu sub numele de "administrator"il intreb eu:Tu nu ai facut niciodata gratar in fata blocului? Ai facut curat dupa tine?

    RăspundețiȘtergere
  12. si daca le da amenzi ii doare in dos de ele

    RăspundețiȘtergere

Tu ce crezi?