Paraste cocalarul de langa tine. Povestea Dianei


Nu mai am mare lucru de comentat la aceste fotografii, pentru ca sunt destul de sugestive. Dovedesc inca o data, daca mai era nevoie, ca sunt foarte multi nesimtiti in jurul nostru. Imaginile au fost facute in Gradina Publica, la una din bancile de la intrare. Civilizatia este cu siguranta un cuvant care nu exista in vocabularul aceluia sau acelora care au mancat seminte pe aceasta banca. Diana a fost prima care nu a ramas indiferenta la nesimtirea celor din jur. Daca si tu daca ai o poveste asemanatoare trimite-o pe benea.ionut@gmail.com si ea va fi postata pe acest site. Nu ramane indiferent la nesimtire si prostie! Paraste cocalarul de langa tine!

5 comentarii:

  1. Jalnic , detest persoanele care mananca seminte si scuipa cojile pe jos.in mod normal semintele se folosesc pentru hrana animalelor nu pentru consum uman,dar totusi dupa numarul de coji imprastiate pe jos cred ca a fost o familie de barladeni stresati , infometati si nesimtiti deoarece au lasat si punga de la semintelanga banca ne fiind impresionati deloc de curatenia facuta in prealabil de muncitorii de la primarie.intamplator am trecut prin acea zona in saptamana premergatoare pastelui si era foarte curata zona dar dupa ce salbaticii de barladeni au invadat parcul totul este o mizerie desavarsita . de la peturi ,ambalaje si coji de seminte pana la prezervative folosite si lenjerie intima uitata sau lasata la locul faptei, a inpanzit gradina si padurea din dealul gradinii ,locul unde barladenii fac gratare si se relaxseaza .nu meritam sa avem nici un petic de iarba unde sa ne relaxsam pentru ca nu stim sa pretuim natura si sanatatea. boilor care ati mancat seminte sau ati lasat peturile si ambalajele aruncate pe iarba sa va fie rusine daca cumva stiti cei aia .

    RăspundețiȘtergere
  2. Boi si vaci de astea sunt ca mustele, ce vina au ei ca s-au nascut la tara, defapt pana si unu de la tara nu face asa. Eh.. e lumea noastra ce sa faci domnule.. D`ale Barladului.

    RăspundețiȘtergere
  3. jignesti taranu, am vazut oameni mai cizelati pe la tara asa ca astia nu sunt decat niste dobitoci, nicidecum tarani.
    aia ajung doar de la gara pana la piata.

    RăspundețiȘtergere
  4. pai e plina lomea de tampiti de astia si parcurile de cacati de caini, caini plimbati de stapani.
    bai daca ai un caine nu inseamna ca numai in casa tre sa faci ordine dupa el.
    si afara trebuie.
    sunt si persoane cu bun simt care platesc impozite si alte cacaturi sa poata sta si ei intr-o societare normala, nu plina de lepre de astea.

    RăspundețiȘtergere
  5. unde esti tu CEAUSESCU sa ne ia militia de pe strada si sa ne dea un loc de munca,
    sa iei copilu de la tata masi si sa i-l educi.
    ---
    avea comunismu parti rele, dar nu era asa.
    -tanaru nu se destrabala ca acuma;
    -nu mergea lemo cu 100 la ora prin oras la agatat;
    -nu era mizeria asta;
    -nu se futeau fetele de la 14 ani sa se plimbe cu o masina de lux sau pentru un suc;
    -erai sigur pe locul de munca;
    -reuseai sa ai o pensie (la 50ani nu 70).
    -te uitai la rafturi goale dar aveai bani.Nu salivezi ca acu pe langa fornetarii si magazine cu buzunaru gol;
    -o masina si un apartament i-l aveai pana la 25-30 ani daca munceai (cu siguranta);
    -nu-ti era frica sa faci un copil, stiind ca ai asigurata mancarea de maine.
    -............
    "ma completati si voi"
    Eu sper sa ma insel si sa nu fie asa.
    Dar vedeti si voi numarul de cersetori care creste, al infractionalitatii, al familiilor ce se imprumuta sa plateasca taxe si rate, altele mai rau care nu au curent electric, familii de 3-5-6 persoane care se bucura daca vad 3-4 milioane pe luna.
    --- lista continua dar e si mai neagra si amara...

    RăspundețiȘtergere

Tu ce crezi?