Scapam de gropi? Posibil!

Slalomul soferilor barladeni printre gropile de pe soselele din urbe ar putea lua sfarsit. Spun ar putea pentru ca foarte multe strazi arata de parca a trecut "Katyusha" toata iarna peste ele.
De astazi, lucratorii de la Reiser, societatea comerciala contractata de catre Primaria Barlad si care se ocupa cu repararea strazilor, au inceput sa inlature covorul asfaltic in zonele in care acesta era "gaurit".
Intrebarea care se pune este daca cei de la Reiser au de gand sa plombeze si portiunea de la Gradina Publica la IRB de pe Bulevardul Republicii. Acolo, soseaua arata asa de rau incat imi vine greu sa cred ca ar putea fi doar plombata ci mai degraba cred ca ar trebui asfaltata din nou. Vom trai si vom vedea!
Anul acesta primaria a alocat de la bugetul local, pentru asfaltarea si repararea strazilor, 50 de miliarde de lei vechi. Suma este de doua ori mai mare decat cea de anul trecut. Asteptam cu nerabdare sa vedem cum vor fi cheltuiti acesti bani si daca vom avea in sfarsit drumuri pe care sa putem conduce fara a ne feri de gropi.

8 comentarii:

  1. mai du-te dracu' mai prostule.Te crezi mare destept dar nu uit ca ai terminat cu greu si cu mari interventii liceul...

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Anonimule nu conteaza cum a terminat Ionut Benea liceul pentru ca fiecare am avut probleme chiar si tu daca nu in liceu atunci cu siguranta in generala. Cat despre articolul tau stimate Domn Benea, uitate pe forum b-o.ro exista un topic deschis pe tema asta. 80% din drumurile din Barlad sunt sub orice critica. Irb - Gradina cu siguranta necesita reparatie generala nu polbare evident. Cele 3 strazi care fac legatura IRB - CONF necesita reparatii in unele zone, si acolo evident nu doar plombare cum se intampla in fiecare an ci un nou covor asfaltic.

    RăspundețiȘtergere
  3. ai libarita mai taca.
    nu-mi convine sa impart teritoriul tarii cu unul ca tine.

    RăspundețiȘtergere
  4. ti-ai facut blog, mai rabla de doi lei.

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca primaria a alocat 50 de miliarde,sa vedem cat din suma ajunge a fi "pusa" pe strazile barladene.Daca firmele sau firma operatoare isi face treaba cu simt de raspundere,se va vedea!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cine intra pe blog te injura, ceea ce mi se pare comic, sa-mi fie cu iertare. Se pare ca idiotii astia inca nu au aflat ca traim deja de 20 de ani in democratie si treaba fiecaruia sa spuna naibii ce vrea. Daca scoala a fost o cladire monumentala pe langa care ai trecut mai des decat ai vizitat-o, asta nu inseamna ca suntem egali. Baga naibii capul in nisip ca strutul, da un search pe google sa vezi ce inseamna, mai mergi patru ani pe la scoala si abia apoi sa fii in stare sa injuri CU UN MOTIV ANIMALULE! E simplu sa jignesti, dar e si maisimplu sa fii bou.
    Cat despre strazile orasului, nu imi pot da prea mult cu parerea ca nu am masina, ce-i drept trebuie sa ma tin bine cand merg cu autobuzul, dar asta mi se pare doar o mica problema din cele multe pe care le are Barladul.
    Cum ar fi cea ca trebuie sa platesti diploma de bacalaureat daca nu o iei de la liceu in anul in care ai terminat. Personal, am platit aceasta diploma de trei ori in ultimul an scolar pentru ca s-a schimbat denumirea Ministerului, iar la bac mi s-au cerut iar taxe pentru aceasta diploma. Daca platim atati bani, n-ar fi mai simplu sa dam doar banii fara sa mai mergem la scoala si sa fim absolventi?
    Astept un post despre acest subiect.
    Cu respect, Taralunga Liliana.

    RăspundețiȘtergere
  7. bravo frate . ai facut ceva care este de apreciat. felicitarile mele. iar pentru astia care te critica multa bafta la stat degeaba si cu matzele goale.

    RăspundețiȘtergere
  8. Bineinteles ca plombarea o sa se faca mai degeaba.Peste putin timp o sa apara iar gauri.Si daca anul asta au alocat 50 mld de lei,ce se intampla??? o sa fie bani mai multi de furat...nu se mai satura fomistii astia.

    RăspundețiȘtergere

Tu ce crezi?