Sa fumam moldoveneste!


De cand cu scumpirea tigarilor de la inceputul anului, s-au inmultit ca ciupercile dupa ploaie cei care vand tigari de contrabanda. Daca faceti un drum de la piata pana la gara este imposibil sa nu va opreasca pe drum vreunul care sa va intrebe daca vreti sa cumparati tigari. Pe unde intra aceste tigari in tara stim cu totii. Pe la punctele de frontiera cu Republica Moldova. De ce intra iar e usor de anticipat. Fie din cauza neatentiilor unor politisti care ar trebui sa controleze la sange pe cei care trec granita, fi din cauza atentiilor date de cei care vin in tara noastra.
Numarul celor care vand tigari de contrabanda s-a inmultit asa de mult si din cauza cererii tot mai mari pentru ele. Sunt mai ieftine decat cele din comert si cu siguranta de asta sunt si atat de multi clienti.
Intrebarea care se pune este cum de oamenii legii nu iau masuri pentru a eradica bisnita cu tigari de contrabanda din orasul nostru? Nu cred ca ar fi asa de greu sa ii depisteze. Pe multi ii recunosti dupa fata. Da’ probabil politistii se ocupa de lucruri mult mai seriose si nu au timp pentru prostii de genul acesta.

20 de comentarii:

  1. Mai poti de tine? l-as ca sunt foarte bune in anglia le mancai pe paine :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mai dute la cacat ma Benea , scoate cercelul din ureche daca tot esti asa legist , muistule

    RăspundețiȘtergere
  3. Esti un bou ,de guvernantii astia tampiti trebuie sa te iei ,ca nu i-a pus nimeni sa mareasca accizele inainte de termenul stabilit cu UE!

    RăspundețiȘtergere
  4. da politia doarme...sau ia si ia spaga?

    RăspundețiȘtergere
  5. copilas,ai niste articole de... ma dau pe spate!

    RăspundețiȘtergere
  6. Pai...pentru fumatori, bisnitarii sunt ok. Nu tigarile moldovenesti reprezinta problema care a trantit Romania la pamant... Ele reprezinta pestele mic al coruptiei. De impozitul forfetar ce ziceti? Mai avem cativa agenti economici la Barlad si o sa-i desfiinteze si pe astia. Iar atunci, fara bani de pensii, fara salarii, fara locuri de munca, o sa fumeze lumea si matase de porumb...ca sa se curete mai repede. Iar cine va putea, se va cara din amarata asta de tara, ciugulita metodic de guvernanti de kkt.

    RăspundețiȘtergere
  7. Pentru burghez: Da am fumat tigari de la moldoveni in Anglia. Nu, nu am cumparat niciodata de la noi. Poate nu ai inteles ideea materialului, era vorba de numarul bisnitarilor de tigari care s-au inmultit in Barlad. Nicidecum de calitatea tigarilor de contrabanda. Da' "l-as" ca daca mai citesti o data ai sa intelegi ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. greu cu tine, craiule! Daca tot esti non-patriot,ce-ti mai pasa de ce se intampla in ORASUL TAU,care face parte din TARA TA? Nu vezi ca guvernantii astia sclavesc prin legi ? Sau pentru tine c****u' chiar are gust de vata de zahar ? Ce dulce e visarea ? Economia Romaniei nu e la pamant din cauza bisnitarilor de tigari!De milionarii de carton nu zici nimic? Au vandut tara asta bucatica cu bucatica si ar fi in stare sa vanda chiar si pamantul pe care pasim ! Plina tara asta de indoctirnati, de asta tot "dam inainte"! Mass-media manipuleaza oameni in masa !

    RăspundețiȘtergere
  9. tinere ai mai scris asta o data...numai ca era inculsa intr-un alt articol...''topul teparilor'' parca...sau cv d genu...asa ca iar vii cu articole axpirate...

    RăspundețiȘtergere
  10. ar trebui o a 2 revolutie si spanzurati burtosi din parlament ....nimeni nu face nimik doar inghite

    RăspundețiȘtergere
  11. Din pacate vinovatii pentru acest fenomen sunt altii care stau bine mersi in scaune...Noua,ma refer aici la restul populatiei,ne convine orice e mai ieftin.Ar fi ridicol pentru fiecare sa nu recunoasca ca macar o data in viata nu a cumparat ceva pe piata neagra!(*am fost confundat cu autorul acestui blog,datorita numelui de user"administrator",pentru acei care fac aceasta confuzie mentionez ca nu am nici o legatura cu acest blog,decat ca ii citesc articolele,unele dintre ele la obiect.Cu respect pentru toti cititorii Adiministrator http://bunadimineatabarlad.blogspot.com/.*scuzele de rigoare autorului acestui blog pentru postarea de link)

    RăspundețiȘtergere
  12. Tu ce tigari ai cumpara daca ai avea un salar de 6 mil si datorii de 10 la stat, cand a mari salarul ca in tarile dezvoltate,atunci vom cumpara si noi tigari romanesti...

    RăspundețiȘtergere
  13. pentru acesti anonimi ''destepti'' : scrie cumva in articolul lui ionut sa nu cumparati tigari moldovenesti? spre uimirea voastra nu.. mai cititi de cateva ori poate reusiti sa intelegeti.. si dak ai un venit de 6 mil si datorii de 10, iti mai permiti tigari? LASA-TE

    RăspundețiȘtergere
  14. Imi cer scuze ca intervin in aceasta "disputa",dar as dori sa ridic la fileu o problema.Daca cineva in tara asta se se ocupa cu contrabanda de tigari cred ca nu stiti si cine este cel mai mare contrabandist...pai Statul roman ,ati uitat "Tigareta 1 ;Tigareta 2 si cate alte Tiagarete?Daca s-ar vrea tigarile de contrabanda in maxim 7 zile ar disparea de pe piata,dar uitati ca politica se face pe bani,bani negri.Cum naiba de functioneaza "Europa" din Bucuresti sau Bazarul din Suceava ce fel de marfuri se comercializeaza acolo?Toate sunt de contrabanda inclusiv tigarile.Deci faptul ca un tigan sau un roman vinde 5 pachete de Plugar la colt de strada nu submineaza economia nationala ,problema este cum dracu' au ajuns tigarile la ei? Ce se trece prin vama cu sacosa ...aia nu este contrabanda dar ce se trece cu TIR-ul cu sigilii "speciale" cu vaporul sau ..fregata,sau cu Hercules-ul aia este contrabanda.

    RăspundețiȘtergere
  15. contrabanda de tigari se face inca de cand domnu repoter sugea biberonu!aaa..ca e saracie si contrabanda s-a accentuat...aceeasi mancare,,dar mai fierbinte!alte articole....ca pe astea le stiam si noi!

    RăspundețiȘtergere
  16. Mosule trebue s-a iesi afara din barlad si sa-i mai vezi si pe altii,si-ti spun imediat incotro s-a mergi;la murgeni saracie lucie,primar putred de bogat si cu vila la Bucsoaia,n-a pus in 6 ani o roaba de asfalt in drum.La banca primar bogat oameni rupti de saracie.Te informez ca atunci cind a venit primar el era rupt de foame.Ce-a facut?A forat puturi in valoare de peste 4 miliarde de lei vechi in date unde curge apa daca sapi la un metru si culmea unde a forat el nu este apa.Verifica asta la Tifu si Miclesti.Acum doua exemple pozitive:In recent infiintata comuna Dodesti aductiune de apa si sosea pe mijlocul satelor,drumuri mai bune ca in Birlad.In Suletea,in doar 2 ani apa in fiecare gospodarie si mai sunt exemple gen com epureni sau chiar ciocani unde primarii nu sunt sefi ci sunt in slujba comunitatii.

    RăspundețiȘtergere
  17. Prea putin conteaza daca cel care comenteaza o face sub anonimat...conteaza daca in comentariu exista o gandire sanatoasa! Si am vazut chiar cateva comentarii foarte la obiect!

    RăspundețiȘtergere
  18. Astept cu nerabdare contrabanda cu canepa trecuta pe la moldova. Imi doresc sa ma agaseze delari din centru pana in gara sa-mi spuna ca e doar 50Ron.

    Astept un astfel de articol.

    RăspundețiȘtergere
  19. IONUTZ CHIAR AR TREBUI SA MAI IESI UN PIC DIN ORAS CA SA VEZI CU ADEVARAT FATZA CRUDA A SARACIEI IN CARE TRAIM..TOTUSI AI DREPTATE PE DEOPARTE CA NICI NOI NU SUNTEM CHEIE DE BISERICA PT. CA CUMPARAM ACESTE TIGARI DE CONTRABANDA !!!UN SFAT PRIETENESC,CAND MAI DEZVOLTI UN ASTFEL DE SUBIECT IESI SI PE STRADA SI TE UITA NU STA NUMAI IN SCAUN TATICA SI SCRII DIN CE AUZI SI CE CITESTI!!!UN EXEMPLU AR FI SA TE DUCI DACA TE TOT INPLICI ASA DE TARE SA VII CU UN APARAT DE FOTOGRAFIAT SI SA FACI SI NISTE POZE SA LE APLICI CA SA TE CREDEM...ASTEA CU TIGARILE DE CONTRABANDA E DEJA STIRE ,,FUMATA''!!

    RăspundețiȘtergere
  20. ma pis pe morti mati distrusule, ia tu tigari cu 15lei pachetu fututi rasa mati prefer sa le iau cu 5lei decat asa , du-te in sloboz

    RăspundețiȘtergere

Tu ce crezi?