Zilele culturale ale Barladului, mai sarace ca niciodata

Desi prin primarie exista zvonul, inca de acum cateva saptamani, ca anul acesta, cu ocazia Zilelor Culturale ale Barladului vor canta la Barlad, Mandinga si Tudor Gheorghe, se pare ca niciunul dintre acesti artisti nu va mai ajunge in urbea noastra.
Ieri, la ora 17, Comisia de Cultura din cadrul Consiliului Local Barlad s-a intrunit pentru a stabili programul acestei sarbatori. Zilele culturale ale Barladului de anul acesta vor avea loc in perioada 16-23 mai. In fiecare zi din aceasta saptamana vor avea loc diverse activitati culturale, de la lansari de carte pana la expozitii de numismatica sau concursuri muzicale.
In ultima zi a sarbatorii, duminica 23 mai, cu incepere de la ora 18:30, va avea loc Gala Zilelor Culturale, care nu va mai aduce, ca in anii trecuti, niciun artist cunoscut de prin tara. Barladenii vor fi nevoiti sa se distreze pe muzica oferita de artisti locali.
Intrebat de ce nu vine niciun interpret sau  vreo trupa cunoscuta anul acesta, presedintele comisiei, Constantin Teodorescu a raspuns lapidar: "Nu sunt bani"!

7 comentarii:

  1. Teodorescu fura curent masiv ,crezi ca titi si acolitii lui dau doi bani pe comisia de cultura .sa fin seriosi asta e o metoda usoara de a face cateva afaceri bune pe spatele primariei ,citand un clasic in viata "este rost de parandarat mult"asa si edilul nostru va face un ciubuc pe baza acestor zile culturale .o fi criza dar pentru "parandarat" sse gasesc fonduri se rectifica bugetul se mai ia de la plombe.vom trai si vom vedea dar sa stii ca va aduce cantareti uitati in umbra pe care ii va plati in acte cu sume enorme . mai bine nar face nimic si banii sa fie dirijati spre azilul de batrani care trebuie finalizat .

    RăspundețiȘtergere
  2. draga Ionut eu subscriu la ce zice Adi mai sus.nu este gaura in cer daca nu vine nimeni sa cante.ai bine sa nu vina nici un picior de artist decat sa fie barladenii inselati ,sa fie chemat un mascarici sa faca show si in acte sa fie platit cat pentru 10 artisti de prima mana.dar cum barladenii (unii) nu pot sta fara distractie banuiesc ca nu vor fi de acord cu mine.ce conteaza ca ne rupem masinile in gropi si ca ne canta stomacul de foame ,daca avem muzica totul e ok.sa il aduca pe Guta ca face fericiti 90% din barladeni.
    ferice de mine ca am fugit din asa oras si asa tara!

    RăspundețiȘtergere
  3. faceti strazile..lasa-ti zilele culturale....faceti si voi ceva ptr orasul asta...sa fim si noi in rand cu lumea....

    RăspundețiȘtergere
  4. eu zic mai ionut benea sa cauti o tara in care sa poti fi patriot , sa te cari dracului de aici .
    cum poti spune ca esti non-patriot ? nu tie rusine ?
    esti ambiotios ? felicitari !dar te rog pleaca din romania , nu e de nasul tau .
    iti dau o idee : dute in italia la munca de jos si mai vedem dupa aia cum e treaba cu patriotismul.

    RăspundețiȘtergere
  5. vai!!!...ma ionut draga...cum poti tu sa traiesti in mizeria asta de romania.....te ma tu esti diferit de toti romanii...tu esti ATOTSTIVUITORU..(cum a zis borcea de la dinamo:D)...esti grandios....mai bine te duci in spania la capsuni...la portocale...ca incepe sezonul...daca vrei sa vii lasa un com.si iti las nr meu...se plateste bine....esti penibil...!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. ionut esti tare!lasa taranii sa vb doar nu te pui la mintea lor!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ionut ma apuca raul cand vad cum trateaza semenii nostrii un om (in cazul acesta tu) care scrie pe un blog parerile proprii rupand din timpul sau pe gratis.Domnilor nu sunteti obligati sa fiti deacord si aveti dreptul la propriile opinii dar exprimatile intr-un mod civilizat!Ionut cenzureaza comentariile ca nu meriti sa fii astfel tratat!

    RăspundețiȘtergere

Tu ce crezi?