Nu sunt bani pentru salariile profesorilor!


Potrivit site-ului Sindicatului Invatamant "Tutova" Barlad, profesorii Scolii de Muzica si Arte Plastice "N.N. Tonitza" din Barlad ar putea ramane fara salarii pe lunile aprilie si mai.

Printr-o adresa transmisa de catre conducerea unitatii de invatamant sindicalistilor barladeni, se anunta ca fondurile pentru cheltuielile de personal pe 2010 sunt cu 1.120.605 lei mai mici decat ar trebui.

Vesti proaste si in ceea ce priveste salariile profesorilor de la Scoala de Muzica de pe perioada verii. Unitatea informeaza ca suma alocata pentru tot trimestrul III nu acopera nici macar valoarea lefurilor pentru luna iunie.

17 comentarii:

  1. urat asta ... ca un nor cenusiu venit din Bucuresti nu ... Islanda

    RăspundețiȘtergere
  2. auzi ... te rog sa imi zici de unde stii tu asa ceva ... ia vezi ca ma supar si poate iese rau ... te rog frumos sa scrii in alta parte si daca scrii, scrie macar ceva bun despre Scoala de Muzica si Arte Plastice ... ca de nu ne suparam foc ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce tare e al doilea comentariu, "potrivit site-ului Sindicatului Tutova Barlad". Prosti mai sunt unii

    RăspundețiȘtergere
  4. ai scris o prostie ca sa te afli in treaba,tu fiind filozoful si salvatorul barladului,nu ti-ai miscat fundul gras pana la ordonatorul de credite sa vezi care este treaba,te-ai pus pe scris ca sa salvezi,ce sa salvezi tu cand abia mergi pe strada,documenteaza-te baiatul si scrii dupa aia,ca de asta esti asa apreciat si promovat.

    RăspundețiȘtergere
  5. bai oamenilor nu vedeti ca omul a scris in urma adresei pe care au trimis-o cei de la scoala. si citeaza si sursa. sunteti fantastitci

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca si doar o simpla litera ca folosita ca titlu ii va face pe cei care comenteaza sa sublinieze doar persoana lui Ionut Benea.E o "placere" personala a celor care fac comentarii rautacioasa,intotdeauna pe langa subiectul articolului,sa se repete la nesfarsit cu cele doar cateva cuvinte jicnitoare pe care le au in vocabular doar de dragul de a ponegri acest autor de blog.Daca atat va duce capul domnilor...

    RăspundețiȘtergere
  7. Draga Ionut, ai luat painea Sabinei, deoarece doar ea terfelea directorii si scolile, hai pa!

    RăspundețiȘtergere
  8. Raspunsuri:
    1. Nu am inventat eu aceasta stire, potrivit Sindicatului Tutova, sursa pe care o si citez in text Scoala de Muzica a inaintat o adresa primariei si prefecturii prin care anunta ca nu sunt bani pentru salariile pe aprilie si mai

    2. N-am luat painea nimanui si nici nu se poate pune problema sa terfelesc numele unei institutii. Acest material are ca scop tragerea unui semnal de alarma, cel al lipsei banilor de la institutia cu pricina.

    3. Pentru comentarii si injurii la adresa propriei persoane va stau la dispozitie la adresele de e-mail pe care le-am pus pe site. Anonimatul asta...

    RăspundețiȘtergere
  9. auzi bai asta cu buna dimineata barlad,daca tot esti administrator pe siteul lui benea,fa ceva si nu il mai lasa sa scrie timpenii.sau sinteti unul si acelasi?

    RăspundețiȘtergere
  10. mai asta de mai sus , da-te draq jos din copac si nu mai manca banane...
    babuinule...

    RăspundețiȘtergere
  11. mai tare ca tine ever!18 aprilie 2010 la 20:54

    Bai nepoate,te-ai trezit si tu un ziarist cumva?Stai in banca ta si nu incerca sa schimbi lumea sau orasul,lasa nedreptatile care te macina pentru frustrarile tale adolescentine!Stai acasa,ca e mai bine,nu mai sta asa incordat,iti recomanda un ziarist care a vazut mutli amatori ca tine!!!GARANTAAAT!

    RăspundețiȘtergere
  12. iti recomand cu mare caldura www.cocalari.ro,acolo este locul tau,frustrat mic si neinsemnat!

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu e baiatul asta de vina,ci Razvan ca gazduieste un mic limbric idealist!Cat despre micutul ziarist,el ar trebui sa-i multumeasca lunar mamei sale ca-i plateste internetul!!!Copilas plapand si nevinovat,iti mai dau avans minim 10 ani ca sa stii in ce oras traiesti!!!De'alde tine apar lunar,ziaristii vechi te trimit dupa tigari!!!Tu ia si te ambitioneaza si iti garantez ca in 1-2 luni ramai si fara bruma de salariu!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Cata rautate, cate vorbe fara rost... adevarat ca benea a gresit in trecut cand se lua aiurea insa aici e pe bune. http://sindtutova.blogspot.com/ e o stire putin mai jos defapt e preluata si pusa pe blog. ROMANIA e o tara democrata in care fiecare cetatean are dreptul la libera EXPRIMARE. Deci Ionut Beana nu ca il apar, insa poate sa faca ce vrea sufletul lui de ziarist cu o LICENTA adica sper ca termina-si Fac de jurnalism. Atat timp cat are diploma asta ciocul mic si joc de glezna.

    RăspundețiȘtergere
  15. Oameni buni !
    Ionut Benea pune in discutie anumite subiecte, pe care el le considera de actualitate. Cateodata isi exprima si parerile proprii...
    Ce e asa rau in asta? Poate parerile lui sunt sustinute cu stangacie, poate nu se potrivesc cu opinia celor ce citesc. Poate nu are maturitatea sa emita idei, puncte de vedere perfect argumentate, poate este pueril si idealist...Dar care dintre noi le-am facut perfect pe toate din prima ?
    Toate astea nu justifica injuriile si jignirile gratuite care i le postati pe blog, incercarile de a umili un om care are o simpla credinta: vrea sa scrie!
    Daca aveti un punct de vedere diferit este simplu sa i-o spuneti folosind vocabularul decent al limbii romane !

    RăspundețiȘtergere
  16. eu zic sa nu-i mai plangeti pe profesori-ca ....vine bacul si isi completeaza ei veniturile cu varf si indesat-daca e unul dintre ei care nu se pricepe (desi e greu de crezut) sa o intrebe pe madama FILICHI. ARE IDEI DIN ASTEA....POATE CAT PTR. MULTI.

    RăspundețiȘtergere
  17. APROPO LA ART. ANTERIOR-SA NU CREDETI CA DACA VA IA BANII VA SI AJUTA CU CEVA........! II IA SI GATA,TE DUCE CU VB. SI TU TE TARASTI CU FORTE PROPRII SPRE UN ...5. Am patit-o si banii nu au fost putini.-va amintiti dna F. ?

    RăspundețiȘtergere

Tu ce crezi?