Paraste cocalarul de langa tine. Parcare de patron!

Din cate am inteles de la cel care mi-a trimis aceasta fotografie, masina era  parcata taman in curba din fata primariei marti, 13 aprilie.

Ea apartine patronului magazinelor Berlin ceea ce dovedeste, inca o data, ca in orasul nostru smecherii nu dau doi lei pe legi, cu atat mai putin pe acelea de circulatie.

De fapt nu doar smecherii sunt cei pe care ii doare in cur de regulile de circulatie, ci mai toti soferii barladeni. Daca mergeti de la un capat la celalalt al orasului este imposibil sa nu vedeti cel putin o masina parcata aiurea. De nerespectarea prioritatii sau neincetinirea vitezei in apropierea trecerilor de pietoni nu mai zic. Acestea sunt la ordinea zilei din pacate. Sa ne fi luat toti permisul in Arges?

Nu uitati sa trimiteti fotografiile, filmuletele sau comentariile voastre pe benea.ionut@gmail.com. Paraste cocalarul de langa tine...chiar daca e el patron!

P.S. Ii multumesc lui Adi pentru fotografie si comentariu.

UPDATE! La doua zile dupa ce a fost facuta aceasta fotografie, masina lui Pricop de la Berlin era parcata exact in acelasi loc. "Rutiera", trezirea!

7 comentarii:

  1. Ionut chiar ca asta care a parcat in curba a gresit grav dar sunt situatii cand nu ai unde parca.bineinteles ca nu mi-as parca masina pe o trecere de pietoni sau intr-o curba dar daca mergi pe Karl Max nu gasesti de la pod pana la iesirea de la Gradina nici un loc de parcare.ce faci in cazul asta,megi pe jos?problema este si ca este foarte dificil sa respecti regulile de circulatie atat timp cat nu ti se ofera conditiile necesare.o zi faina iti doresc

    RăspundețiȘtergere
  2. In cazul de fata loc de parcare se gasea la cateva zeci de metri, in fata la Casa Armatei, insa sa nu uitam despre ce sofer vorbim. Mersul pe jos dauneaza grav patronilor!

    RăspundețiȘtergere
  3. anonim sunt perfect deacord cu tine.situatia de fata este cretina de-a dreptul,dar vorbeam in general despre respectarea reguluilor de circulatie si mai ales despre parcari.trebuie sa fii prost de-a binelea sa parchezi in curba.ar fi fost minunat daca cineva ii lovea masina.

    RăspundețiȘtergere
  4. Masina patronului de la berlin o mai conduce si copilul lui, un pusti de clasa a 11'a

    RăspundețiȘtergere
  5. In primul rand inaptilor , numele de familie e Pricope , In al doilea rand toata lumea isi parcheaza masinile peste tot prin barlad, dar de ce ne luam noi de patroni? Aceasta este intrebarea : pentru ca suntem "o adunatura de frustrati", Si Gheorghe isi parcheaza masina pe trecerea de pietoni sau chiar locuri mai grave , dar de aia de ce nu scriem prin site-uri? Pentru ca pe mocofanii acestia nu ii intereseaza decat Patroni . "Sa ne cacam pe fatza voastra"(fanilor)!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. NU ÎNŢELEG DC VEDEŢI NUMAI PE ALŢII...PÂNĂ LA URMĂ E PROBLEMA LUI UNDE PARCHEAZĂ...ATÂTA TIMP CÂT NU EŞTI DE LA CIRCULAŢIE CARE E PROBLEMA VOASTRĂ?SAU CARE E PROBLEMA DACĂ MAŞINA O CONDUCE ŞI COPILUL?MAI VEDEŢI-VĂ DE VIAŢA VOASTRĂ FRAŢILOR...SĂ NU VĂ MAI INTERESEZE DE VIAŢA ALTORA...

    RăspundețiȘtergere

Tu ce crezi?