Dumitru Bouros, ales presedintele PNL Barlad

Ieri, la Casa de Cultura a Sindicatelor, a avut loc Adunarea Generala a Partidului National Liberal, organizatia Barlad. In cadrul intalnirii, penelistii barladeni au ales noua conducere a partidului.
In functia de presedinte a fost ales avocatul Dumitru Bouros, care de aproape un an conducea formatiunea politica insa cu titlu interimar. El a obtinut 119 voturi cu 100 mai multe decat contracandidatul sau, Adrian Barbu, profesor al Grupului Scolar de Arte si Meserii Barlad. Candidatura acestuia din urma a venit tarziu, de abia vineri, si a luat prin surprindere pe foarte multi dintre penelisti.
Tot ieri s-au ales si vicepresedintii organizatiei. Acestia sunt Daniel Olteanu, Ciprian Feraru, Elena Monu, Carmen Fratiman si Cezar Toporas.
Trei dintre cei care au fost alesi in aparatul de conducere al PNL Barlad sunt consilieri locali. Este vorba de presedintele Bouros, Daniel Olteanu si Ciprian Feraru.
"Daca voi fi ales presedinte voi stabili trei obiective principale. Primul dintre ele va fi sa castigam Primaria Barlad, iar celelate doua ca organizatia Barlad a partidului nostru sa dea un deputat si un senator", spunea Bouros inainte sa inceapa votarea.
La Adunare a fost prezent si senatorul Cristian David, care s-a aratat nemultumit de modul in care a condus organizatia fostul presedinte, Dionisie Lefter.

7 comentarii:

  1. Probabil ca cel mai potrivit pt dl.Bouros este fotoliul de politician,cu avocatura a cam inceput sa dea rateuri...

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai Ionut, stii ce cred eu ? am impresia ca ai descris f corect ce s-a intamplat ieri

    RăspundețiȘtergere
  3. pentru administrator! sa vorbesti cu mamica ta acasa, sa vada ce a crescut, nu cred ca i-ar placea! in schimb pe Bouros am vorbit de 2 ori in viata mea si-l vad un om destul de calculat.....nu am avut probleme cu avocatura lui ci numai ca om!... este o vorba veche, a fi om e lucru mare........a fi prost e fiecare

    RăspundețiȘtergere
  4. a fi om inseamna si a fi corupt, etc.
    cat despre obiectivele lui bouros /ele fac parte din categoria vrabia viseaza malai politic
    s-a cam terminat mamaliga cu advocatura.
    mai luam si noi o indemnizatie de sedinta, mai un client - interesul cu fesul pe dos.

    RăspundețiȘtergere
  5. Felicitari domnului Bouros ! Cel mai bine ar fi sa-si vada fiecare de treaba lui , cand o sa ajungeti sa faceti macar 50% din cate a facut dumnealui , atunci sa va permiteti sa comentati.

    RăspundețiȘtergere
  6. pai este cel mai corupt si bandit avocat din birlad a distrus o familie si o lasto pe strada ca o ajutat un hot sa castige o casa rusine rusine rusine rusine hotule

    RăspundețiȘtergere
  7. f bine spus,desparte multe case,dar o sa vina si vremea lui
    la cat curveste,cat o sa-l mai tina nevasta la usa ei

    RăspundețiȘtergere

Tu ce crezi?