Rulment, vedeta pe Youtube


Un barladean a postat zilele trecute pe www.youtube.com un filmulet cu celebrul Rulment din gara, renumit pentru rezistenta la vertij. Sau mai bine spus imunitatea la vertij pentru ca cersetorul poate practica acest sport zeci de minute in sir fara a se opri. Personal nu imi pot explica cum reuseste.

5 comentarii:

  1. Mai Benea ! Ai auzit de calugarii invartitori ?
    In engleza whirling Dervishes. Au fost si in Barlad acum cativa abni in urma. Atunci ai fi avut ocazia sa-ti explici cum reusesc sa se invarta nu 5 ci 15 - 20 de minute. Ei sunt din Turcia, mai exact din Mevlana, um oras iubit in lumea islamului.

    RăspundețiȘtergere
  2. esti dement mai baiete !!!!!!
    Ce dracu tia venit sa scrii despre asa subiect,eu astept de la tine critici acide la viata politica din barlad , si alte subiecte fierbinti nu despre un titirez aurolac.Benea revino-ti fratioare.

    RăspundețiȘtergere
  3. asta se invarte cu orele nu 15-20 de minute;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Rulment
    Asa se invarte romanul cand ingheata de frig :))
    3 years ago 14,283 views

    3ani ... cam atat are rulment de cand e pe youtube :)asa ca faza cu "zilele trecute" cam iese din calcul !

    RăspundețiȘtergere
  5. Cred ca esti mai retardat ca rulment. Faptul ca reusesti sa scrii frumos despre nimic si subiectele pe care le comentezi sunt de interes zero ma face sa cred ca esti platit de 'smecherii' barladului sa 'schimbi subiectul'sau cam asa ceva. Vrei subiecte tari , iti dau trei cuvinte care sa le folosesti in urmatoarea ta poveste : canalizare,asfaltare,centura .

    RăspundețiȘtergere

Tu ce crezi?