Barladenii, tot mai nemultumiti de edilii orasului!

Aproape o suta de barladeni au participat la un sondaj organizat pe acest blogul. Rezultatul demonstreaza, daca mai era nevoie, ca barladenii sunt nemultumit de modul in care autoritatile locale conduc urbea in care ne ducem cu totii traiul. Astfel. 77% din cei care si-au exprimat votul spun ca sunt foarte nemultumiti de edilii orasului, 17% spun ca se putea si mai bine, si doar 5% considera ca actuala administratia a facut o treaba foarte buna de cand a preluat destinele Barladului. Tot pe acest site mai multi barladeni au lasat comentarii in care si-au exprimat nemultumirea la adresa edililor. Iata cateva exemple:
"idiotii astia de la primarie au luat mintile mosnegilor care dau vina pe astia de la cotroceni de foamea din barlad. Nulitati gen solomon sunt responsabili de foamea din oras. Infimi care doar stiu sa vorbeasca si sa manipuleze pe bunica de pe tuguieta care are 8 clase si timp sa se uite la Tv. Sa va bantuie dracu urmatoarea vila construita pe banii barladenilor!"
"Bineinteles ca plombarea o sa se faca mai degeaba.Peste putin timp o sa apara iar gauri.Si daca anul asta au alocat 50 mld de lei,ce se intampla??? o sa fie bani mai multi de furat...nu se mai satura fomistii astia."
"APEL CATRE BARLADENI. fratilor uniti-va impotriva acestui primar,nu se poate asa ceva sa nu repari tu bulevardul principal macar cu cateva masini de bitum RUSINE SA-TI FIE TITI. parca traim in BAGDAD un oras bombardat."
"Eu ma unesc ! dar cu cine? si impotriva cui? Primarul e un exponent al mafiei politico-economice care si-au facut legile de asa natura incat sa aiba intotdeauna dreptate.
Primarul nu are nici un sef caruia sa i te adresezi. E pe tarlaua proprie, inconjurat de pupincuristi usor de cumparat.
Unde sunt asociatiile nonguvernamentale, asociatiile de cetateni, consilierii din opozitia puterii locale?
Primarul are un pumn in gura oponentilor: "nu sunt bani pentru ce vreti voi ! Eu sunt ales de cetateni sa fac ce vreau eu"
Ca sa faci cat de cat fata acestei mafii trebuie sa te cobori la conditia lor, sa ai un cutit in mana cu care sa tai din felia banilor publici, sa folosesti limbajul lor suburban, sa ai un spate mai puternic decat al lor, sa nu iti fie rusine sa-ti ridici fustele in public ca o tiganca in piata.
Ura lor fata de tot ce nu e cu ei e nemarginita. Si, se pare, Barladul nu mai e cu ei. De asta totul a fost lasat balta, sa ne bagam mintile in cap..."

Comentariile sunt de prisos...

15 comentarii:

  1. evident stii ca "sondajul" si parerile sunt fix zero ca relevanta

    RăspundețiȘtergere
  2. Apa de ploaie. Pe cine intereseaza? Ok, barladenii sunt nemultumiti..consideram ca exprimand nemultumirea, e un fel de...spovedanie. Cu atat ramanem, cu exprimarea nemultumirii, nimeni nu va veni sa ne linisteasca, sa ne promita o schimbare in bine...totul e DEGEABA! Ce zici Ionut, va fi o revolutie in Barlad? Sa ma tii la curent...

    RăspundețiȘtergere
  3. Irelevant sondajul. Cati au acces la Internet sa isi exprime opinia? Cati din cei care au facut totusi asta au postat de doua sau mai multe ori? As mai putea pune inca 20 de intrebari...

    RăspundețiȘtergere
  4. Cine e prostanu asta care mai are si blog. La besit masa prin Barlad. Dute baiete si te arunca in urma trenului.Mata a participat la sondaj? Nu ca ar fi votat cu titisor si nici net nu are acasa bai.

    RăspundețiȘtergere
  5. vis-vis de sondajul tau cu cati ,,arginti,, te platesc liberalii? cu cat vor plati mai mult cu atat nu vor avea niciodata primar pnl la barlad de fapt ,am vazut la alegerile de duminica cei 20 de liberali inclusiv cei reactivati {gen motet}asa ca nicio amenintare la adresa lui titi.,,succesuri ,, multe la sondaje pentru ca ei nu vor sa ,,sa vorbeste cu tine ... ionut zbenea cel frumos

    RăspundețiȘtergere
  6. constantinescu a ridicat asa de mult stacheta incat primar nu mai poate iesi decat tot constantinescu

    pentru ca inaintea sa nu a existat mai aproape nimic nemultumirile barladenilor nu sunt ca nu face ci sunt ca a demonstrat ca vrea si poate face ca bun gospodar dar nu face mai multe pentru ca de acuma depinde si de fondurile care trebuie sa vina dar nu mai vin multe dintre ele si din cauza ca este primar in opozitie asta fiind marea problema a dlui primar

    RăspundețiȘtergere
  7. adica ce vroiam sa spun e ca de acuma barladenii AU PRETENTII !
    nivelul e SUS
    success candidatilor la alegerile locale in 2012!

    RăspundețiȘtergere
  8. Tu faci parte din filozofii neintelesi ai Barladului,ai stat tu si te-ai gandit sa faci un sondaj de opinie,care intre noi fie vorba este 0 si cum spuneam din gandirea ta filozofica ai reusit sa ajungi la rezultatul de unde ti-ai extras titlul,daca blogul tau nu ar fi promovat de grasul asta care nu stie pe unde merge,ai fi ramas un anonim ilustru dar asa...,banii lui Cristian David sunt mai buni,pune mana la munca si nu fi sluga.

    RăspundețiȘtergere
  9. Constantinescu a ridicat stacheta? Cu ce?
    -Cu 2 floricele pe marginea drumului?
    -Cu cel mai mare furt din banul public din istoria targului? Hai sa ne amintim cum a fost iarna asta la Barlad - si cate vagoane de antiderapant ne-a mintit ca a folosit!
    -Cu sictiru` cu care-i trateaza pe toti care nu-i pupa mana?
    -Cu mititeii dati la fomisti , gen zilele toamnei si o nesfarsita "nu ati votat la prezidentiale cu cine trebuia"?

    RăspundețiȘtergere
  10. Mda...dragut, ce pot spune. Internetul a devenit cel mai la indemana mod de sondare a opiniei publice, tehnica ne e la indemana. Am vazut insa oameni care au probleme cu tastatura si totusi lasa texte incomplete sau cu dezacorduri demne de top ce o depasesc pe stimabila "micuta Basescu". Intrebarea "cati oameni au acces la internet?" are un singur raspuns: suficient de multi cat sa nu-ti poti imagina tu. Exista o autoritate in Romania care se ocupa de "numararea" utilizatorilor si ultima cifra era, cred eu, mai mare decat creierul tau... Daca proprietarul bloguilui nu se supara am sa las un link sa-mi sustina afirmatia. http://www.zf.ro/business-hi-tech/romania-locul-opt-in-ue-ca-numar-de-utilizatori-ai-internetului-3345320
    ...nu inteleg cine te pune sa citesti un blog personal daca esti incapabil sa intelegi care este diferenta intre pamant si creierul tau...

    RăspundețiȘtergere
  11. bag pula`n Constantinescu si in sclavul lui Solomon , nu inteleg ce vrei de la orasu asta ? e mort ca pula unui mos la 80 de ani !

    RăspundețiȘtergere
  12. Ai sa observi ca te injura, desi au acces la internet, sunt de o cultura mai mult decat suburbana. Singurele argumente ale lor sunt apelul neortodox la parinti (ma-ta scris legat), aluzia la defectele fizice ale unor oameni (grasul,chiorul,etc), la apartenenta unei etnii (tiganul, lingurarul,etc)
    Sunt reminiscente ale culturii comuniste si post decembriste care a ridicat ura la rang de etica omului nou, invidia si impostura la rang de modele de urmat, minciuna si inselatoria la rang de politica de stat.
    Urmeaza-ti demersul cu dragoste pentru ce faci, ca nenorocitii care te critica nu fac decat sa-si ascunda impotenta.Si incearca sa fii independent de orice politica, afara de cea a lui D-zeu...

    RăspundețiȘtergere
  13. Din pacate...asa oras,asa oameni! http://bunadimineatabarlad.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  14. Pentru perestroik

    N-am avut nicio clipa pretentia ca as avea creierul de o anumita marime. Am pus doua intrebari pertinente. N-am jignit pe nimeni, n-am injurat si nici nu am dorit sa supar pe cineva. Regret ca nu fac parte din categoria "geniilor de Barlad", in care te incadrezi si tu. Nu numai aici, dar si pe site-ul Barlad Online am avut ocazia sa citesc comentarii similare. Pentru ca nimeni nu iti ajunge la nas, iar inteligenta rara pe care o ai intre urechi nu te lasa sa vezi anumite lucruri o sa incerc sa iti sugerez cate ceva. Numara cate comentarii sunt la textul de mai sus si cate sunt pe Barlad Online la anumite materiale video. Apoi, incearca sa intuiesti cati dintre cei care posteaza o fac o data sau de mai multe ori. Nu cred ca vei numara mai mult de 40 persoane. Asta inseamna ca o intrebare pusa unui numar atat de mic de oameni (sa zicem chiar 100 sau 200) este irelevant. Asta daca tii cont de numarul de locuitori ai orasului, scazand chiar si pe cei pana in 18 ani. Link-ul si comentariul tau sunt de prisos in acest context. Tine-ti pe viitor inteligenta in cotet si nu mai fa astfel de imprudente. Ti-as fi acceptat aroganta daca creierul tau supradezvoltat de ducea pe la NASA sau mai stiu eu prin ce institutie de prestigiu din lume. Deocamdata esti un muritor de rand ca si noi ceilalti. Insa unul frustrat de tot.

    RăspundețiȘtergere

Tu ce crezi?