"Mieluselul" batut de politistii barladeni este fost puscarias

Sursa Foto: http://www.obiectivdevaslui.ro/

Potrivit unor surse sigure din Politie, Dumitru Viziteu, barbatul care a iesit in urma cu o zi in presa si a spus ca a fost batut cu bestialitate intr-un beci din sediul Politiei Barlad este fost puscarias. Barbatul a facut trei ani de inchisoare pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor si pentru furt calificat.




Politia este unul dintre organele de lege care ar trebui sa pastreze ordinea si disciplina in orasul nostru. Pentru a reusi acest lucru uneori politistii sunt nevoiti sa aplice sloganul "scopul scuza mijloacele". Si nu ca ar fi machiavelici din nastere ci pentru ca se intampla sa nu aiba de ales.

In presa de ieri, mai exact in ziarul Obiectiv si la postul national Realitatea TV, am vazut cum un tanar aflat in tranzit prin Barlad acuza politistii de la noi ca l-au batut ca pe hotii de cai. De fapt batut e putin spus. Din ce am citit, barbatul sustine ca a fost dus la politie si, cu luminile stinse, a fost ciomagit serios.

Daca este sau nu adevarat nu pot sa afirm, pentru ca nu stiu, la fel cum nici instrumentele media nu cred ca ar trebui sa acorde atat de mult credit cuvantului unui individ despre care, doar vazandu-i poza, poti afirma cu tarie ca se incadreaza perfect in categoria "bad ass". Si care mai este si recidivist pe deasupra, conform unor surse din Politie. Si e ciudat ca s-a facut atat de mult tam-tam doar pe baza spuselor sale. Nimic mai mult. Pentru ca n-am vazut declaratia vreunui martor, vreo fotografie sau filmulet de la fata locului. S-a mers doar pe supozitii.

Gargara! Asta cred ca este aceasta poveste. Sa ne intoarcem un pic la inceput. Spuneam ca uneori politistii trebuie sa fie machiavelici, chiar daca termenul este un pic cam fortat pentru ceea ce vreau sa spun mai incolo. Niciodata, dar niciodata, un politist nu o sa aiba autoritate in fata unui infractor sau potential infractor daca ii vorbeste cu pronumele de politete dupa cum scrie la carte! De multe ori, pentru a nu fi calcati in picioare, oamenii legii trebuie sa-i mai si injure pe golanii cu care se confrunta si sa le mai aplice si cate o corectie mai mult sau mai putin brutala. Pentru ca daca s-ar comporta ca la manual infractorii nu i-ar baga nici intr-o seama.

Nu fac reclama politistilor, insa in acest caz nu cred ca au actionat gresit. Ce-ati fi vrut, ca individul acesta care se plange ca a fost batut, sa injure politistii si pe moldoveni (dupa cum recunoaste si el) si oamenii legii sa taca din gura si sa se faca ca nu aud. Cand eram mici si faceam o boacana, daca mama sau tata doar ne certau o faceam si a doua oara, insa daca apelau la varguta, dupa aia aveam retineri in a mai gresi. Morala o intelegeti singuri.

Astfel de cazuri, abordate de cele mai multe ori gresit de jurnalisti si receptionate la fel de opinia publica, nu fac decat sa duca la pierderea autoritatii Politiei. Si o sa avem mai multe cazuri ca acela din acest week-end, cand niste tipi au jefuit sediul Politiei din nu stiu ce localitate. Si o sa le dam apa la moara acestor indivizi care nu au decat scandal in cap si care de cate ori vad o "uniforma" in fata lor se poarta precum oxigenul in reactie cu fluorul.

Pentru a pastra ordinea si disciplina intr-un grup de oameni sau intr-o comunitate uneori trebuie sa se apeleze si la masuri radicale.

43 de comentarii:

  1. L-ai condamnat. Unde e prezumtia de nevinovatie?

    RăspundețiȘtergere
  2. ce cont daca a fost puscarias......este tot om ..si are dreptate ca cine intra la subsol la politie nu scapa nevatamat ....

    RăspundețiȘtergere
  3. sa ştiti ca este adevărat că cine intra in beciu politiei barlad nu scapa ne batut bine

    RăspundețiȘtergere
  4. surse sigure ..din pl..nici.tu numai stii ce sa scrii!

    RăspundețiȘtergere
  5. bai nu mai influenta opinia publica aiurea..distrusule!

    RăspundețiȘtergere
  6. bai prostule , bai benea , tu esti dezaxat ? esti prost rau mai frate ! scz ca vb asa dar mor de draci cand vad ce fel gandesc unii oameni.daca e recidivist hai sa-l impuscam direct, nu ? ca nu avem autoritate. pe ce lume traiesti inaptule ? cum sa dea polistul in oameni?! esti prost rau tu ma. btw da un search pe google la drepturile omului.

    RăspundețiȘtergere
  7. este prima data cand pot spune:felicitari domnule Ionut BENEA!De multe ori te-am criticat, insa astazi imi scot palaria in fata ta!
    Prezumtia de nevinovatie dragi cititori trebuie acordata atat persoanei in cauza cat si reprezentantilor politiei, nu putem da verdicte si judeca oameni doar dupa declaratia unei parti! Niciodata o persoana care se va supune celor cerute de politist nu va fi lovita de acesta! Daca am respecta mai mult lucratorul si institutia politiei nu am ajunge in conflict deschis cu acestia! Poate sunt si abuzuri printre masurile luate de politisti , dar pt asta exista insitutii abilitate prin lege care sa judece faptele!Deci ai fost abuzat, nu incerca prin riposta fizica ori verbala sa iti faci dreptate, poartate frumos in continuare , reclama abuzul si nu ai parte de suferinte fizice!Daca ripostezi verbal{injuri, ameninti, insulti}, ori lovesti , atunci acel politist are tot dreptul sa se poarte cu tine pe masura purtarii tale!Stimate domnule Viziteu, sincer cred ca ai luat bataie, dar cred ca ai si meritat!Nu veneau 6 politisti si cu cei 2 de acolo 8 pt o persoana care nu este agresiva!De ce nu v-ati supus si sa reclamati apoi!daca ati ales varianta de a va lupta cu fortele de ordine, ceea ce a-ti si facut, de a nu merge de buna voie pina la sediul politiei, a-ti primit ce a-ti comandat.poate vi s-a parut ca acest oras e prea mic si o persoana ca dumneata e prea versata sa fie luata la intrebari de politie!Incercati sa va integrati in societate!Comportamentul d-voastra seamana cu al unei persoane lipsita de educatie, lipsita de respect, un babuin!Am fost si eu legitimat , amendat {poate nu meritam}, condus la sediul politiei, insa niciodata nu m-a lovit ori jignit cineva din aceasta institutie.Din cei care scriu pe aici, poate cineva sa se puna in locul politistului ,care e injurat, scuipat, jignit, bruscat si sa nu reactioneze?Stiu ca o sa spuneti ca ia bani pt asta, fals ia bani pt a reprezenta institutia politiei in relatia cu cetatenii, ofera sprijin, indruma si asigura pe cat posibil ordinea si linistea publica.Ganditi-va ca sunt circa 40-50 de politisti care raspund de ordinea si linistea publica a orasului! f putini, un politist la 1200 de locuitori, binenteles mai sunt cei de la birouri, de la judiciar, etc.Noi cetatenii trebuie sa venim in sprijinul lor, nu sa asteptam totul de la ei! cu stima

    RăspundețiȘtergere
  8. Esti nazist cumva,anonimule?Nimic nu justifica actul abominabil al politistilor...indiferent de fapta unui om,nu trebuie sa se ajunga la bataie!!!Daca a fost/este infractor,trebuie reintegrat in societate dar,n-a specificat nimeni ca daca il bati de-l nenorocesti,ii bagi mintile in cap!NIMIC NU JUSTIFICA BRUTALITATEA,CRUZIMEA SI SADISMUL!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. credeam ca esti impartial si aveam o parere buna despre tine Benea,dar mai dezamagit total.Daca te uiti bine in oglinda semeni la fata cu tipul pe care tocmai l-ai desfiintat,asta inseamna ca esti vreun puscarias?Iar daca a facut puscarie trebue sa-l dam afara din tara.Eu prin 93 am luat apararea unui om care fusese taiat si culmea am fost arestat pentru tentativa de omor si port ilegal e arma.Pana si-a revenit omul din batae si a putut da o declaratie a durat mai bine de doua luni,timp in care eu am fost inchis si batut bine de vajnicii militieni.Cu toate ca omul batut a declarat si l-a judecator ca eu doar l-am aparat,am incasat doi ani cu suspendare deoarece nu mai avusesem probleme cu legea.Se poate verifica.Vreau s-a spun ca nu sunt f inalt dar am o constitutie destul de solida si sunt si brunet si urat. Asta insemna pentru tine ca sunt vreun recidivist periculos de care ar trebui s-a te temi,iar daca cer socoteala la un politist care m-a oprit in trafic fara motiv, trebue sa m-a bata pe motiv ca as putea da primul cu pumnul.Ar trebui s-a stii ca acel care aplica legea trebue s-o si respecte primul.Din cauza asta ni s-a dus vestea ca suntem antisemiti si violenti,pentru ca formatori de opinie ca tine incurajeaza si aplauda pe cine n-ar trebui.Ai vazut tu cazierul omului,a dat politia ceva oficial?nu,dar tu citezi o sursa,probabil sursa ta a batut omul...cine stie cu cine esti tu prieten ca doar si tu ai fata de BAD BOI .

    RăspundețiȘtergere
  10. bai prostule mai bine lasa-te de scris ca numai prostii gasesti. nu ai si tu un reportaj interesant.

    RăspundețiȘtergere
  11. "mieluselul" ai fost tu la curu lui de-i stii trecutul . cand o sa ai dovezi concrete atunci sa acuzi si nu-i mai scoate basma curata ca ni politisti nu sunt usi de biserica . chiar daca esti recidivist tot om esti la urma urmei si nu se procedeaza asa . tu trebuie sa fii batut pentru minciunile pe care le scrii si le stiu din propia experienta ca si despre mine ai scris numai cacaturi .

    RăspundețiȘtergere
  12. ionut benea,cred ca tu esti dus rau cu capul!!! ce daca a fost puscarias? daca erai in locul lui m-ai gandeai asa? si de ce cand a ajunj omul ranit din cauza golanilor politisti din mun barlad,la spitalul 'elena beldiman'din barlad,de ce nu sa uitat la el si la trimis afara? ca totusi prezinta leziuni grave pe corp,asta inseamna ca sunt mana in mana politistii din barlad cu doctorii din spital si coruptia inca merge...traim in romania!!!!si asta ne ocupa cu bataia!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. sa le rupa capul da-i in mortii lor de puscariasi!!

    RăspundețiȘtergere
  14. bai BENEA BraVo FRATE astia care`l criticati pe Benea sutneti certati cu legea.... dar ce vreti sa stea politistul si sa`i spuna infractorului hai da in mine ca eu n`am ce`ti face asa le trebuie .....batuti si iar batuti " pusi la gard si impuscati " cretini idioti

    RăspundețiȘtergere
  15. bravo.... anonim de dinaintea mea ;)

    RăspundețiȘtergere
  16. Bai jurnalistule cu facultatea terminata la spiru haret, usurel cu vorbele...daca nu stii despre ce e vorba nu mai scrie...vezi "desteptule" care o fost sirul intamplarilor...cel care l-a reclamat la politie ca i-au disparut bani si-o retras plangerea ca si ia gasit in timp ce el era batut de politie...omul nu avea nici o vina...eu l-am vazut cand a plecat si cand a iesit de la politie...era nenorocit omul...poate ai nevoie si u de acest "tratament" ca sa stii si u data viitoare cum sa redactezi un articol

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu sunt un adept al violentei si al maltratarii ,dar in situatii de urgenta o corectie putin mai brutala se trebuie aplicata .Nu vreau sa tin partea politistilor barladeni dar cred ca daca au aplicat aceasta masura nu au facuto din dragu de a o face ci chiar au fost nevoiti sa intervina brutal.Politia este o institutiecare mectinesi creaza ordine si liniste in comunitate ,dar cand un individ plin de tupeu su sictirit avand in spate ceva ani de puscarie insulta si calomniaza cred ca trebuie bagat putin la racoare si trezit la realitate. toti vrem un oras linistit o viata frumoasa si liniste pe strazile orasului si totusi cum sar putea face asta atata timp cat politia nu ar lua masuri mai radicale .vati simti mai bine daca politistii ar fi doar de forma ? sau ar ajuta batranicile sa traverseze strada? sau vreti sa se faca ca nu vad si nu aud nimic asa cum fac politistii comunitari cand trec pe langa tiganii care vand tigari de contrabanda in piata ? Traim intr-o jungla daca nu se pune piciorul in prag de catrea autoritati jmecherii o sa faca prapad in tara asta.Totusi cred ca omul trebuia batut mai tare sa stea macar o luna in ghips ca sa isi aminteasa toata viata atunci cand vede un politist sa se comporte civilizat.

    RăspundețiȘtergere
  18. sal.ma tot uit si eu prin comentariile domnului Benea.prietene lasa-te ca intr-o zi sa nu sfarsesti la fel ca domnu din imagine.si nu la politisti ma refer.tu esti un formator de opinie dar nu ai nici o treaba cu viata asta.stai ca un sobolan in fata pc-ul si faci niste comentarii de kkt.cu toata stima si nu e nimic personal dar fa-ti un alt hobby

    RăspundețiȘtergere
  19. asta care il faci prost pe Benea u esti mai prost. in romania trompete de astea au mai multa putere decat politia care nu a facut altceva decat sa il imobilizeze, mai dur cei drept insa cum altfel sa imobilizezi un animal de om care are numai figuri de "smecher", un puscarias penal ...

    RăspundețiȘtergere
  20. catre anonimul de mai sus..daca ai fi in situatia lui omul asta din imagine cum zici tu ce ai face?ai mai fi de acord cu gandirea asta?si daca alii stau ca un sobolan in fata pc si fac comentarii..tu ce kkt faci? nu te uiti la tine? esti de partea politistilor,inteleg...poate ai o pila buna in cadrul politiei de vb asa.

    RăspundețiȘtergere
  21. adevarul este ca pe omul asta la batut aiurea,nu merita,a cerut normal probe de la radar,nu are treaba cu puscaria,si politistul dupa care nu sa legitimat ,ia mai tras si o bataie buna lui saracul om,cred ca din plictiseala,dar tare mult as fi vrut sa aflu despre care politist era vb,ca sigur din politistii astia din barlad,astia mai severi,sunt cativa...dar nu inteleg de ce cu unul din constanta? de ce nu sa luat de tiganii din barlad?ca sunt multi si smecheri,de ce politia comunitara nu isi face datoria?eram odata in gradina,sau luat doi tigani la bataie,politistul comunitar care a vazut scena de bataie a luat la fuga prin alta parte,asta ca sa nu intervina si sa se incheie ziua cu bn pt ei,de ce nu a chemat interventia?totusi au statie,de ce nu isi fac meseria?aici trebuia chemat intradevar interventia si nu a facut-o,pe cand la saracul om nu trebuia chemat interventia si a chemat.nu a procedat cum trebuie!!!

    RăspundețiȘtergere
  22. Draga Ionut. Politia impreuna cu jandarmeria trebuia sa respecte drepturile cetatenilor, la fel cum si cetateanul trebuie sa respecte prevederile legale fara a le incalca. Din cate am citit vazut - purtatorul de cuvant al Pol. Mun. Barlad sustine ca acesta a adus cuvinte nepotrivite politiei si moldovenilor. Dar oare nu era mai usor sa puna doar catusele sau o amenda fara a fi lovit? De ce mereu trebuie sa se faca abuz de putere, ca eu daca-i aplic un cap in gura la un politai deja incadrarea juridica a faptei este destul de grava ( am lovit organul de politie). Nu ma intereseaza istoria individului respectiv, ca a facut parnaie e problema lui, ca a injurat politia si moldovenii e tot problema lui si putea sa raspunda in fata legii. Dar ca militia a dat intr-un cetatean, mama acestuia si sotia e belea. In fine.. nu ai ce sa mai ceri, cat despre "tot cineva" - omule eu de 2 ani tot strig pe forumul barladean si pe unde mai prind ca politia comunitara nu isi are rostul la noi in barlad. Sunt multi pensionari cu un fizic bine facut ( burta grasime etc.) la ce te mai astepti. Numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  23. BAI DA ASTIA CARE VA LUATI DE BENEA SUNTETI TAMPITI TARE. Pai ieri comentati ca nu va convenea de constantean iar azi daca a scris Benea , sunteti de partea partii "vatamate".
    Pai ce concluzie este aici?
    Niste tampiti.

    RăspundețiȘtergere
  24. Politia nu-l batea peste cap,fata; mi se pare cam mult tam-tam pt un golan. nu tin cu politistii, majoritate fara scoala ...dar cu puterea in mana!

    RăspundețiȘtergere
  25. AM FOST ACOLO AM VAZUT FAZA DE LA INCEPUT :))) PUSCARIASUL ASTA GESTICULA IN MIJLOCUL STRAZI SI INJURA VREAU SA VA SPUN CA IN 2 MINUTE A AJUNS DUBA SI ASTA NEMERNICUL ASTA A CREZUT CA FACE PE ZMEUL CU POLITITA SI A OPUS REZISTENTZA SAU PUS 5- 8 PERS PE EL SI LAU INCATUSAT CAND LAU RIDICAT DE ACOLO NEMERNICUL ASTA AVEA FATZA DESFIGURATA ... CEA MAI FRUMOASA DUMINICA DIN 2010 A FOST ASTA :))ASA LE TREBUIE

    RăspundețiȘtergere
  26. Ionut din pacate nu sunt de acord cu tine de nici un fel.Pornind de la titlul dat articolului care incadreaza persoana pe care tu nu o cunosti si pana la ultima fraza totul mi se pare aberant.Daca politistii aveau un motiv sa il retina pe presupusul vinovat atunci nu era nevoie sub nici o forma sa il agreseze.Politia aplica astfel de masuri doar cand n-au nici o dovada de incompetenti ce sunt,si vor sa forteze mana presupusului vinovat pentru a recunoaste fapta .Asta este de fapt procedura.Politistii barladeni sunt absolventi ai "apelului de seara",nu au nici o pregatire si normal ca aplica bataie ...de alt ceva nu sunt buni.Daca esti un adevarat politist si ai o dovada solida faci un dosar pe care il prezinti judecatorilor cu propunere de arest preventiva (in cazul in care mai ai de prevenit ceva) ,apoi faci un dosar de-adevaratelea si il trimiti in instanta.astfel se procedeaza draga Ionut.De batut ne ocupam noi ceilalti care nu avem legea in mana,nu niste oameni care ar trebui sa fie exemplu de conduita si morala.Imi pare rau dar articolul mi se pare mult prea subiectiv pentru o persoana ca tine,un jurnalist care ar trebui sa prezinte realitati.In alta ordine de idei daca s-ar putea as vrea ca toti narozii de politisiti sa fie trimis sa dea cu sapa la porumb si sa lase in posturile lor niste competenti.o zi minunata iti doresc

    RăspundețiȘtergere
  27. antevorbitorule,esti un cretin si un dezaxat!

    RăspundețiȘtergere
  28. ceea ce nu inteleg este faptul ca legea da dreptate intotdeauna politistului invocind faptul ca este functionar.iata un subiect benea la care ar trebui sa te gindesti:de mult timp ,mai peste tot se vorbeste de functionari care incalca legea si totusi nimeni nu ia nici o masura impotriva lor.astazi tocmai am auzit la radio ca politistul din galati care a impuscat copilul ca asculta manele a luat un an de puscarie.imagineaza-ti ca din greseala l-ai fi omorit tu pe politist.gindeste-te cam cam ce pedeapsa sau la ce incadrare te aruncau cei care dau un curs dosarului.

    RăspundețiȘtergere
  29. am scris doua pozitii mai sus.vorbeam la aresa celui care se bucura de faptul c-a vazut o batae buna.scuze antevorbitorului meu!!!

    RăspundețiȘtergere
  30. politistii trebuiau sa se scuze in fata puscariasului ca au indraznit sa-l opreasca, sa-l pupe pe bulangiu in cur si sa-l lase sa plece la constanta!
    bai cretinilor, voi in loc sa va bucurati ca politistii stau noaptea pe strada si isi risca viata pentru a trai voi marlanilor si betivilor si a dormi ca boii linistiti, faceti front comun cu puscariasul???
    ne meritam soarta.
    sunt convins benea ca nu iei in seama comentariile
    tu vezi de scrisul tau, bun rau, ai menirea ta
    contestatarii..., sa scrie ei daca pot. puteti???
    unde ai vazut marlan, betiv, cretin, hot, sa scrie??
    poate in america, in barlad poate prin anul 3000
    respect benea!

    RăspundețiȘtergere
  31. Mai bine s-ar face o pagina numai de comentarii,unii oricum nu citesc articolele...se arunca la comentat imediat ca mireasa la maritat...

    RăspundețiȘtergere
  32. bai parca sunteti anormali,km adik dak ai facut puscarie,de akm sa te bata garda sau km,?,asa e au subsol unde te bat de te rup,am si io un prieten kre asa ia facut la battut si a stins lumina,de ce ganditi asa,lasa k o sa va prinda si pe voi si o sa va bata toti gaborii,vine unu cate unu si da cate un pumn,picior,etc.ce gandire de bulangii aveti.

    RăspundețiȘtergere
  33. ANONIM SPUNE ...VOI NU INTELEGETI CA NENOROCITUL ASTA IA LOVIT PE POLITISTI...EU SPUN CA MERITA CHIAR SI CALCAT CU MASINA DE POLITIE

    RăspundețiȘtergere
  34. CAND DUMNEZEU VOM LICHIDA ACESTE ERORI UMANE !!!IN UK NU DOUA DUBE IL DESFIGURAU CI PE O RAZA DE 500/2 SE BLOCA ZONA SI IL SALTAU ... AU VORBIT SI FRUMOS CU EL IAU OFERIT SI OCAZIA ASTA DACA PROSTUL E PROST SI COCALAR ...E !...

    RăspundețiȘtergere
  35. dar eu nu inteleg un lucru de ce s a dat el jos din masina doar nu era conducator auto!fratilor el a incercat sa intimideze acel politist care isi facea treaba.eu am trecut pe acolo de ce a inceput sa tipe la politist si sa il injure?

    RăspundețiȘtergere
  36. Hai ma frate .. puscarias sau civil .. tot om e ( asta e un fapt demonstrat ) . Si vrei sa spui ca vanataile si tot ce are el pe fata .. si le-a provocat singur ? SIGUR CA DA .. fii serios :))

    RăspundețiȘtergere
  37. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  38. dupa parerea voastra politistul trebuia sa il roage frumos sa ii puna catusele....eu am fost oprit in trafic si am luat si amenda si dus si la sectie si nu am fost batut niciodata. Eu nu consider abuz ce au facut politistii daca au trebuit 8 oameni sa imobilizeze unu singur atunci a opus rezistenta asa ca nu mai pupati voi in cur infractoru. Va asteptati sa fiti rugati. Hai sa rugam pe toti infractorii sa se predea sa se lase incatusati. Pt toti cei care tin cu infractoru ma rog sa fiti urmatorii ca din cauza voastra nu dam inainte si traim ca in epoca de piatra de au ajuns femeile batranii sa se roage cand pleaca din casa sa nu isi ia una peste bot de la toti mucosii care nu au doua chifle in stomac sa mearga lumea pe strada cu frica in san. respec politistilor se putea si mai bine...mai bine batut

    RăspundețiȘtergere
  39. Eu sunt pe principiul "bate bine cocalaru` si dupa aceea pune-i intrebari". Daca e vinovat, bine si il mai bati o data, daca e nevinovat, tot bine, si-l mai bati inca o data preventiv!

    RăspundețiȘtergere
  40. pt asta cu doua pozitii mai sus:dupa parerea mea,daca ai fost oprit intrafic si ai fost amendat si dus la sectie,inseamna ca erai baut.acuma ori esti un mincinos care te dai mare,ori esti unul din jandarmii care spuneau ca-i dor picioarele de cit au batut la fraer.PROBLEMA:daca fraerul nu e atit de fraer precum credeti voi si se intoarce in oras peste ceva tim,nu cumva de asta umbla masina politiei rutiere prin oras plina cu politisti,nu cumva va e frica de represalii tocmai din cauza ca a-ti cam zdrobit omul degeaba?

    RăspundețiȘtergere
  41. toate comentariile sunt subective recomandarea mea este sa asteptam solutia unei instente.dar cred ca cetateanul nu va depune reclamatie pana la urma

    RăspundețiȘtergere
  42. Fratilor..alooo....voi astia care credeti ca cetateanul nu va depune plangere...spre mirarea voastra a depus plangere...si concluzia este ca imi pare rau de tot politistii care au participat la bataie pt ca o sa se duca cu sapa pe camp pt ca in politie nu or sa mai stea...asta nu o spun eu o spune instanta...stiu sigur...

    RăspundețiȘtergere

Tu ce crezi?