Gargara politica: 1-ii Mai mincinosi ca altii!

PSD a inceput o campanie de denigrare a Guvernului, format preponderent din membri PDL. Cel Mai mare partid din opozitie are dreptate in cele Mai multe din sloganurile pe care le prezinta in aceasta campanie, marturisesc si eu impartasesc aceleasi idei, fiind anti-Boc si antibasescian convins.

Mi-a sarit in ochi unul dintre bannerele celor de la PSD, insa. Cel pe care il vedeti in imaginea alaturata si in care pesedistii spun ca vor un guvern Mai corect cu profesorii, facand referire, bineinteles, la unul condus de ei. Imi aduc aminte de o lege pe baza careia s-a facut foarte mult tam-tam la vremea respectiva si dupa care profesorii tanjesc si acum. Legea 221/2008, care prevede ca salariile profesorilor sa fie majorate cu aproximativ 50%. Acest act normativ a fost propus de catre PSD. De fapt de alianta PSD-PC, cum se numea atunci. In fine! Legea a trecut in Parlament, fiind votata in unanimitate. Un Parlament in care PSD-ul era pe locul doi in ceea ce priveste numarul de reprezentanti. De aplicat nu s-a aplicat nici in ziua de astazi, chiar daca trebuia sa intre in vigoare de la 1 octombrie 2008!

Motivul pentru care actul normativ a trecut fara niciun vot impotriva: se apropiau alegerile parlamentare. 

Stiind aceste lucruri, ma intreb, cum Mai poate PSD sa ceara actualului Guvern sa fie corect cu cadrele didactice, avand in vedere ca nici ei nu au fost corecti cu acestea cand au facut parte din Guvern ?(Aduceti-va aminte ca dupa alegerile parlamentare de atunci s-a format Guvernul PDL-PSD).

Cand se va termina gargara asta politica de care ne-am plictisit atat de mult si care, din pacate, inca Mai influenteaza masele? Sa ne lase in pace cu ce vor ei si sa Mai faca si ce vrem noi, pentru ca datorita noua sunt acolo. Vrem alti conducatori! 1-ii Mai competenti! (sunt oare?)

3 comentarii:

  1. Excelent titlul, excelent comentariul! Bravo si tine-o tot asa!

    RăspundețiȘtergere
  2. MAI iti aduci aminte cand seful tai de la Iasi era ministrul invatamantului si nu facea nimic (adomnitei)MAI las-o moarta.

    RăspundețiȘtergere
  3. de la an la,de la o guvernare la alta,numai mincinosi.Poate ne-au acordad in trecut unii,anumite drepturi pe care acum ni le iau altii,dar erau drepturile noastre si ni se cuveneau.deci ni se ia cu 10 maini si ni se da cu una.

    RăspundețiȘtergere

Tu ce crezi?