Constantinescu: "Nu sunt multumit de modul in care se lucreaza la strazi"

In cadrul sedintei de Consiliu Local ce a avut loc ieri, incepand cu ora 16, primarul Constantin Constantinescu a tinut sa precizeze ca nu este multumit de calitatea lucrarilor pe care SC REISER SA le-a executat pana acum. Intr-un fel, edilul-sef a lasat sa se inteleaga ca municipalitatea a fost constransa de situatie sa cedeze catre REISER intretinerea drumurilor din orasul nostru, decat sa aleaga o firma din alte orase.



"Nu sunt multumit de rezultatele lucrarilor si nici de modul in care se lucreaza. Daca ar fi dupa mine as vrea sa se lucreze si noaptea" a spus Constantinescu

Mai putin piperata decat alte sedinte de Consiliu Local anterioare, la intalnirea edililor orasului de ieri, s-au mai ridicat cateva probleme interesante. De exemplu, consilierul PNL, Ciprian Feraru, a venit cu o propunere catre Aquavas Barlad, pe care am prezentat-o si eu in urma cu cateva saptamani pe acest site (vezi materialul Bataie de joc! Platim pentru a primi apa cu portia). El a intrebat de ce lucrarile de reparare a defectiunilor la reteaua de apa nu se fac noaptea, pentru ca barladenii sa nu mai ajunga in situatia sa nu aiba apa la robinete in timpul zilei. Din pacate, Vasile Ungureanu, seful Aquavas, nu a fost prezent la sedinta pentru a-i da un raspuns lui Feraru.

Un alt punct interesant a fost predarea administrarii blocurilor ANL, de la RAGCL catre SC CUP SA. In urma acestui transfer cativa angajati de la regie vor ramane someri, potrivit sefului de la SC CUP, Adrian Bobeica. Constantinescu nu a trecut cu vederea ca Eduard Angheluta, directorul RAGCL, nu a fost prezent la sedinta, chiar daca unitatea pe care o conduce a fost vizata in una dintre hotarari.

"Ii multumesc lui Angheluta care iata dovedeste ca isi merita cei 60 de milioane pe care ii ia ca salariu. Si noua pentru ca am hotarat sa ii dam", a mai spus edilul sef.

6 comentarii:

  1. O bataie de joc la adresa noastra, a celor multi si prosti. Dar ce facem noi ca sa nu se mai repete situatia??? Doar barfim pe la colturi...si atat.De aia ramanem multi si prosti!

    RăspundețiȘtergere
  2. CITESC SI MA MINUNEZ CUM POATE UN OM MIC SA SCOATA DIN EL ASA MINCIUNI MARI SI MA REFER LA AFIRMATIA PRIMARULUI IN LEGATURA CU PETICIREA STRAZILOR.PAI PRIMARUL NU E MINA IN MINA CU BORDEIANU SEFUL RAISER LA SMECHERII SI IN FATA LUMII FACE PE FATA MARE. RUSINE SA-TI FIE DESI NU CRED CA MAI DISPUI DE ASEMENEA SIMT DL. PRIMAR.

    RăspundețiȘtergere
  3. Minciuni spuse fara pic de jena de primar care daca nu era mina in mina cu Bordeianu aducea o firma serioasa si profesionista sa repare strazile din oras dar atunci era pirjoala lui prea mica si nu-i convenea.oricum una peste alta 30 de miliarde se risipesc dar nu-i problema ca Birladul nu e in criza ca restul tarii deoarece avem un primar si un deputat care maninca rahat.Le doresc pofta buna pina vor fi pusi pe fuga.

    RăspundețiȘtergere
  4. niste hoti .se aproba ceva fara sa stie d-nul primar

    RăspundețiȘtergere
  5. ..nenea..
    eu astept sa se uneasca peticele/plombele intre ele. in cativa ani vom avea covor asfaltic nou pe toate strazile principale "dar din petice".
    Petic langa petic, noi facem strada noua....nu voua.

    RăspundețiȘtergere
  6. barladul a ales primar un mojic de 2 lei, un hot , un betiv, un tigan, un excroc, un mincinos, un curvar, un tartan intrun cuvant, care zice ca iubeste Barladul, si in realitate il viol;eaza in toate gaurile in fiecare zi

    RăspundețiȘtergere

Tu ce crezi?