Inregistrare audio. Un "comunitar" il trimite pe Vasile Radoi la psiholog!

Directorul Politiei Comunitare din Barlad, Vasile Radoi, a fost admonestat vehement in cadrul unei sedinte la care au mai participat 14 subordonati. Culmea e ca reprosurile i-au fost adresate lui Radoi de un politist comunitar, mai exact o femeie, care il sfatuieste sa faca un control psihologic si sa puna mana sa mai citeasca o carte.

Inregistrarea intalnirii dintre Radoi si subordonatii sai, mi-a survenit in urma cu cateva zile. Are 71 de minute, iar dupa o ascultare atenta a ei, iti poti face o idee in ceea ce priveste autoritatea pe care o are directorul de la Politia Comunitara asupra angajatilor. 

Iata o mostra din aceasta inregistrare:


Asculta mai multe audio Diverse

Din aceasi inregistrare am aflat si de un furt de la Teatrul "Victor Ion Popa", institutie care este renovata din fonduri europene.


Asculta mai multe audio Diverse


28 de comentarii:

  1. din cate se pare radoi e un comunist care actioneaza dupa propriul instinct si dupa prietenii, om fara caracter ce nu tine cont de RULLS!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. asta nu-i rau deloc.
    vazand ceva politisti la lucru pe codruri -
    codru civil, codru penal, etc.

    RăspundețiȘtergere
  3. bine mai rullls
    da ce dracu sunt fractalii

    RăspundețiȘtergere
  4. tocamai ajunseram la maximum-ul probabilitatilor
    si cand colo bag fractalii.
    aia nimic dorm si dorm ei.
    exemplu de fractal>
    eu sunt cucu
    dau de lucru

    RăspundețiȘtergere
  5. eu sunt cucu
    dau de lucru

    RăspundețiȘtergere
  6. ceapa ciorii tot albastra
    rimati si voi argonauti

    RăspundețiȘtergere
  7. dar cum s-a facut inregistrarea? a existat vreun aviz? daca nu ,este o grava incalcare a legii si oamenii aceia trebuiesc depistati si tratati pe masura,scuturati ca niste paraziti ce sunt! au ajuns sa inregistreze si in institutiile publice;in ce tara traim!ce jeguri umane!

    RăspundețiȘtergere
  8. indiferent cum a fost facuta inregistrarea,nu este nici o incalcare de lege si de ce ma rog trebuie scuturati?doar pt.ca nu au curaj sa spuna adevarul in fata?Frica este un sentiment uman pe care-l posedam toti,mai cu seama in vremuri de criza, intr-o masura mai mare sau mai mica.
    Din punctul meu de vedere prefer un fricos sincer decat un lingau ca cel ce vrea sa-l scuture pe cel ce a facut inregistrarea doar pentru faptul ca se ia de cel caruia ii trage el limbi.

    RăspundețiȘtergere
  9. CRED CA CELE 26 DE MILIARDE ALOCATE PE 2010 DIN BUGETUL LOCAL PENTRU SALARIILE POLITIEI COMUNITARE SUNT BANI RISIPITI.CITE STRAZI SE REPARAU CU ACESTI BANI AS VREA SA STIU?

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu sunt bani risipiti pentru ca politistii comunitari sunt necesari dar numai ca selectia este prost facuta, asta ca sa nu mai vorbim de conducere care este de tot rasul,priviti-l doar pe directorul adjunct care mai are si un nume predestinat parca -arhir STANislau

    RăspundețiȘtergere
  11. Dl. Ionut,contacteaza-ma te rog pe adresa de e-mai "rambodincarpati_rambo@yahoo.com" ptr. mai multe detalii.

    RăspundețiȘtergere
  12. e unic Radoi..e singurul comandant al Politiei Comunitare din Romania care are cazier penal,avand o condamnare cu suspendare!Ce sa mai vbim despre autoritate...

    RăspundețiȘtergere
  13. Cea mai buna solutie ar fi sa se desfiinteze institutia, un parazit al bugetului, persoanele capabile din cadrul Politiei Comunitare isi vor gasi cu siguranta un loc de munca. Am fost angajat 2 ani si 6 luni in fostul Detasament al Gardienilor Publici Barlad si am intalnit cei mai inculti sefi, concedierea pe motiv ca nu aveam familie si copii a insemnat un sut care m-a aruncat 10 pasi inainte.

    RăspundețiȘtergere
  14. e unic Radoi..e singurul comandant al Politiei Comunitare din Romania care are cazier penal,avand o condamnare cu suspendare!Ce sa mai vbim despre autoritate...

    **********************************
    Acest coment mi se pare edificator pentru noi barladenii!
    Peste tot in tara asta NU exista penali in astfel de functii la noi DA!

    Cum poti considera ca un om ce a incalcat legea (PENAL -va spune ceva ???) este pus sa o aplice?

    RăspundețiȘtergere
  15. Asta e Radoi dar ce facem cu Arhir care toata viata lui a fost politruc,pentru cei ce nu stiu ,asta inseamna ca i se spunea "brosurica",umbla cu "operele" lui ceausescu in buzunar si indoctrina soldatii cu politica PCR iar ca sa poata manca o paine, dupa revolutie a devenit CI-st, cei ce au facut armata stiu ce inseamna,iar pentru cei ce n-au facut va spun eu:oficial este contrainformator dar neoficial este un turnator care-si vinde colegii.Odata iesit la pensie s-a facut membru PRM.iar cand s-a infiintat politia comunitara a fost numit director adjunct pentru ca PSD-ul avea nevoie de voturile PRM-ului in consiliul local(el a obtinut la asa zisul concurs nota o )Cand PRM-ul nu a mai obtinut suficiente mandate in consiliul local ,nenea stan arhir a sarit in barca PSD,acum daca nu mai poate lua 50 de milioane (cumul pensie salariu)vrea sa plece la casa de ajutor reciproc a pensionarilor unde ar putea cumula dar a mai stat putin la pol. com .pentru a incasa cei 17 mil/luna (cica este lector la un simulacru de curs de calificare in profesia de politist comunitar)in cateva cuvinte ARHIR STANISLAU=TURNATOR,FRIPTURIST-OPORTUNIST,PUPINCURIST PROFESIONIST si lista ar putea continua ce parere aveti?

    RăspundețiȘtergere
  16. in istoria de 95 de ani ai brigazii 17 artilerie din barlad, au fost 2 ofiteri care au ocupat locul intai la concursul de tragerile artileriei si conducerea focului divizionului la faza pe ministerul apararii nationale: maiorul arhir stanislau in 1991 si cpt.ciobanu victor in 1992;clasificarea s-a facut prin lucrare scrisa si proba practica in poligonul cincu. asta, binevoitorul anonim de ce nu o spune????

    RăspundețiȘtergere
  17. SALUT rambodincarpati_rambo@yahoo.com......
    DRAGA POKEMON - ITI MAI AMINTESTI DICTONUL "GALGAIRE NECESARUM EST" ?!
    AL TAU PRIETEN "FLORI-O"

    RăspundețiȘtergere
  18. decat sa se certe cu sefu(sefii) mai bine ar pune si ar citi o lege pe care sa o interpreteye pe baya de logica," spun asta pentru ca oricine citeste o lege nu toti o pot interpreta " si atunci agentul comunitar (barbat sau femeie) ar vedea ce inseamna sa ai o responsabilitate in fisa postului , sa aperi interele oamenilor si multe alte .Dar .....pe deasupra iti mai trebuie si cei 7 ani de acasa.Degeaba te bati cu pumnul in piept , poti sa ai 5 diplome de licenta ca nu valoreaya nimic , intai de toate fii om , fii coerent in expresii , lasa loc de buna ziua si indeplineste/ti atributiile de serviciu ca un om in slujba cetateanului , pentru ca de asta ai dat un concurs pentru ocuparea unui post de agent comunitar.Rusine....

    RăspundețiȘtergere
  19. crezi ca ai rezolvat ceva daca ai inregistrat, intai s/ar putea sa fi incalcat statutul de functinar public pe care il are politistul comunitar si daca cineva cu mintea dezghetata te/ar lua pe text de lege s/ar putea sa fi incalcat legea si in al doilea rand tu ai ajuns in gura oamenilor , pentru un simplu test psihologica (caci asa se aude in inregistrare) pe care din cite stiu este obligatoriu pentru ca voi purtati arma IAR ZURNALISTUL A MAI PRINS SI EL UN ARTICOL caci si asa nu au stiri de senzatie ca s/au inmultit.Apropo pentru inregistrarea data jurnalistului ai primit macar c/val examanelui psihologic

    RăspundețiȘtergere
  20. Ma asteptam ca aceste asa zise iesiri in presa sa deranjeze dar se pare ca numarul lingailor este mult mai mare decat credeam eu,cat despre rezultatele de "exceptie"obtinute la tragere de arhir nu am nimic de comentat daca asa a fost e meritul lui dar asta nu-l spala de celelalte pacate ,si nu cred ca poate fi comparata calitatea de om a lui arhir cu cea a lui victor ciobanu cred ca ar fi o jignire pentru victor si sincer nu merita asta.

    RăspundețiȘtergere
  21. eu cred ca ar fi normal sa-l intrebi pe victor daca se simte dezonorat pentru comparatia cu arhir

    RăspundețiȘtergere
  22. cica ionut benea o suge cu pasiune. voi ce parere aveti ?

    RăspundețiȘtergere
  23. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  24. apropo///luati-l si pe rambodin carpati,adica rimaboi emilian,.care a uitat de cate ori a adormit beat prin parcul central....mare om,mare caracter!!!!si de asemeni,sa impartiti urarea noastra si cu marele revolutionar,sauciuc ion!!!aaa...si daca nu stiti cine este acea politista care ridica tonul la radoi,va spun eu..o cheama alexa elena,e din simila,e o fata atat de buna,incat nici pana la 42 ani cati are ea,nu a gasit nici un prost sa o ia de sotie!!!

    RăspundețiȘtergere
  25. ba benea jegosule io dau lu mata la poponeata

    RăspundețiȘtergere
  26. mama lu benea face strada ca s-au reparat gropile:))

    RăspundețiȘtergere
  27. PASTRATI-VA VERTICALITATEA-OAMENI BUNI-chiar daca sunt cu adevarat probleme de discutat o puteti face fara......mizerii,aluzii la mama...nepermis. Succes in dezbateri adevarate,curate si de folos !

    RăspundețiȘtergere

Tu ce crezi?