S-a terminat cocina!

Pana acum nu am sters niciun comentariu pe care l-ati postat pe acest site. Chiar daca a fost trivial. Chiar daca au fost cuvinte urate adresate mie. Chiar daca au fost cuvinte urate adresate apropiatilor mei. Sunt recunoscator tuturor celor care au opinat pe acest blog. Vreau sa-i anunt pe toti cei care vor mai lasa comentarii, ca de astazi nu voi mai fi de acord cu limbajul de coltul strazii folosit in aceste comentarii. Pentru ca nu mi se pare corect ca cele cateva sute de cititori pe care ii adun zilnic sa citeasca dejectiile verbale ale unora. Cei care vor expres, ma pot critica in continuare prin intermediu comentariilor. Insa daca vor ca aceste critici sa fie vazute si de ceilalti ii rog sa renunte la cuvinte vulgare. 

Va multumesc pentru intelegere!

8 comentarii:

  1. Foarte bine Ionut. Orice ar spune unii sau altii mergi inainte!

    RăspundețiȘtergere
  2. lu ionut benea ii place cucul :))

    RăspundețiȘtergere
  3. ba prostule daca vrei sa nu te mai injure lumea scoate comentariile de tot.. ce esti prost si nu faci asta?

    RăspundețiȘtergere
  4. "cei care vor expres" ba...esti prost tare tu habar nu ai limba romana... lasa-te frate de bloguri ca rade lumea de tine cat de incult si prost esti

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonimule, hai sa facem o analiza a comentariului tau! nu ai pus doua virgule, tu zici despre propozitia "cei care vor expres" ca nu este corecta, ceea ce e fals, si foloseste adjectivul "incult" cu grad de comparatie, ceea ce este gresit din punct de vedere gramatical. Intrebare: cine e prostul?

    RăspundețiȘtergere
  6. cam asta-i nivelul targului.
    cei luminati pleaca.
    intunericitii si prostii raman.

    RăspundețiȘtergere
  7. poate pleaca si ionut benea ca s-a cam imputit... pute a putrezit :))

    RăspundețiȘtergere

Tu ce crezi?