Serialul „Jocul de-a școala” îngrozește audiența!

Un nou sezon din serialul „Jocul de-a școala” a început astăzi. Un serial ai cărui producători sunt guvernanții. Regia este semnată de ministerul de resort. Din păcate, în acest sezon, actori nu prea există. Sunt doar figuranți - profesorii și telespectatori, elevii.

Ratingul serialului „Jocul de-a școala” a fost din ce în ce mai slab în ultimii ani. Totul a pornit de la dezinteresul, de-a dreptul sfidător, al producătorilor. Pur și simplu nu le-au mai păsat să transforme serialul într-un de succes. Mai mult, prin măsurile lor, au dat de înțeles audienței că nu vor decât să îngroape producția. Letargia lor fără de sfârșit, în unele momente în care ar fi trebuit să pună piciorul în prag, a provocat o retrogradare a actorilor în figuranți. Le-au scăzut salariile, i-au sfidat prin tehnica „întorsul dosului” când aceștia au fost nemulțumiți, i-au forțat să joace în niște platouri degradate.

Nici regia nu a rupt gura târgului în sezoanele precedente a perenului „Jocul de-a școala”. Măsuri inutile, luate doar de dragul de a veni cu ceva nou față de predecesori. De cele mai multe ori proaste. Cât despre cei care astăzi au devenit doar figuranți, mulți dintre ei au hotărât să joace în alte seriale, cum ar fi producția spaniolă „Căpșuna”. Altora li s-a pus atât de tare pata încât au decis, poate și constrânși de situație, să rămână în sistem și să-și bage picioarele.

Ca în orice show ce se adresează maselor, întrebarea care apare în astfel de situație este „ce se va întâmpla cu audiența?”. Or fi ei mulți telespectatori care preferă să schimbe canalul când vine vorba de „Jocul de-a școala”, însă sunt și persoane care l-au prins de la început, au prins firul poveștii,  l-au și înțeles. Ce facem cu aceștia? Îi forțăm să se uite la un serial foarte prost făcut?  N-ar fi mai bine să schimbăm și producătorul și regizorul și să ne apucăm să filmăm ceva cu lipici la telespectatori? Ceva la care să se uite nu doar pentru a râde de figuranții sacrificați de tăticii serialului. Cu siguranță, cel mai bine ar fi să ne apucăm să filmăm de la zero. Să schimbăm și plotul și platourile de filmare, degradate de trecerea anilor. Pentru asta avem nevoie de oameni de valoare, care să coordoneze producția? Avem?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Tu ce crezi?