De azi profesorii vasluieni opresc greva generala

Greva generală a dascălilor va lua sfârșit astăzi
De astazi, 2 iunie, elevii vasluieni vor face toate orele. Conventia Județeană a Sindicatelor din Învățământ (CJSÎ) a decis ieri ca dascălii să nu mai facă grevă generală și să apeleze la alte măsuri de protest împotriva guvernanților.
Tot de astăzi sindicaliștii au decis ca profesorii să declanșeze greva japoneză. Adică să protesteze, însă fără a perturba activitatea didactică.
Riscul blocării anului școlar nu a fost îndepărtat însă. Profesorii greviști vasluieni nu vor trece notele în catalog. Totodată, potrivit CJSÎ, pe 4 iunie dascălii vor picheta Prefectura Vaslui.

6 comentarii:

  1. parerea mea este ca blogul,inseamna altceva,sa-ti exprimi parerea despre un anumit lucru despre o stare de fapte,in acest blog sunt doar articole de ziar,este drept ca si acestea sunt cam subtiri,gen buletin meteo,s-a sfarsit greva,s-a mutat in alta casa,acest blog este de fapt o prelungire a unor articole din ziar,fara sa intre in subiect iar autorul sa-si exprime parerea despre cauze,ar trebui ionut sa vizitezi alte boguri,sa vezi ceea ce inseamna blogul si sa nu transformi in stire ziaristica tot ce-ti vine la mana,sa vedem opinii si sa sa inviti la dezbateri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte corecta si pertinenta observatia. Daca incetam si noi sa comentam pe marginea acestor stiri jurnalistice, inceteaza si asa-zisul "blog".

    RăspundețiȘtergere
  3. ce pretentii aveti de la un repetent??Beneaaaa,lasa-ne ,nu observi ca nu esti bagat in seama??

    RăspundețiȘtergere
  4. Domnilor ANONIMI, de ce nu va faceti dumneavoastra blog-uri, sa ne luminati si pe noi? Daca nu va starneste interesul, nu-l mai accesati.

    RăspundețiȘtergere
  5. De unde stiti ca a fost repetent?Tara arde,babele se chiaptana.

    RăspundețiȘtergere
  6. pai asta nu este blog,e buletin de stiri si pardon ,nu repetent,ci semianalfabet,isi termina studiile la taverna

    RăspundețiȘtergere

Tu ce crezi?