Campanie in ritm de manea

Romania a ajuns o tara in care manipularea in masa si nesimtirea la cel mai inalt nivel sunt la ele acasa. Inhamat la o campanie electorala mai grea, probabil, decat s-ar fi asteptat, presedintele in functie (pana maine seara, sper) apeleaza la cele mai jegoase metode pentru a suci mintile romanilor. Si cum poti influenta clasa manelista a tarii decat printr-o campanie manelista insistenta.
Guta, Salam si alti ologofreni de genul asta canta in aceasta perioada de le sar plamanii din piept "Basescu presedinte". Targetul: norodul. Si sunt sigur ca prinde!
Dar daca 'portocaliul' a ajuns sa recurga la astfel de masuri pentru a mai aduna cateva voturi inseamna ca disperarea sa a ajuns la culmi inalte. Nu mai merge cu oratoria, cu bilantul din ultimii cinci ani nu se poate lauda, ba mai mult a ramas si singur impotriva tuturor, asa ca Base se da pe langa popor. Si poporul nu se uita pe Realitatea sau pe Antena 3 la talk-showuri ci se uita pe Taraf tv.
Miile de euro pe care Basescu i-a bagat in aceasta campanie manelistica sunt sigur ca nu au fost dati in van. Isi vor face treaba. Vor aduce voturi. Speram ca ele sa nu fie fara numar pentru Bute-escu de la Cotroceni

Un comentariu:

  1. ...fa tu ce draq ai facut de revelion, ca eu m-am uitat pe discovery science. Asta ma face sa ma gandesc de doua ori inainte sa i-mi iau un televizor.

    RăspundețiȘtergere

Tu ce crezi?