And the Oscar goes to...Avatar


La noapte va avea loc inca o decernare a premiilor Oscar. Batalia cea mare se va da cu siguranta la categoria "Cel mai bun regizor". Personal, cred ca Oscarul pentru aceasta categorie ar trebui sa-i revina lui Quentin Tarantino, pentru filmul Inglorious Bastards. Insa regizorul seriei Kill Bill are, recunosc, putine sanse in fata creatorului isteriei mondiale numita "Avatar", James Cameron, sau a filmului de razboi "The Hurt Locker", realizat de sotia lui Cameron, Kathryn Bigelow.
Cat despre categoria "Cel mai bun film", nu am nici cea mai mica indoiala ca "Avatar" va fi castigator.
Iata nominalizarile pentru cele doua categorii amintite anterior:

Cel mai bun film: "Avatar", "The Blind Side", "Precious", "District 9", "An Education", "The Hurt Locker", "Inglorious Bastards", "Up", "A Serious Man" si "Up in the Air"

Cel mai bun regizor: James Cameron - "Avatar", Kathryn Bigelow - "The Hurt Locker", Quentin Tarantino - "Inglourious Basterds", Lee Daniels - "Precious", Jason Reitman - "Up in the Air

Seful de la FEPA, urmarit penal!


Tudorel Harabor, seful cu antecedente penale de la FEPA Barlad va fi, cel mai probabil, trimis in judecata de catre procurorii barladeni. Pe numele lui Harabor s-a facut o plangere de catre Gheorghe Nita, fostul lider sindical de la FEPA.
Nita il acuza pe fostul sef de abuz in serviciu. Motivul: l-a concediat fara motiv.
"Dosarul a ajuns la parchet in urma cu doua saptamani si inculpatul (n.a. Tudorel Harabor) probabil, va fi trimis in judecata pentru abuz in serviciu", spune o sursa din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Barlad
Cazul este in curs de cercetare asa ca nu am putut primi mai multe detalii.

Asculta mai multe audio Muzica

Daca inainte de revolutie, "ursul" nostru era, stim cu totii, URSS-ul, in ziua de astazi Romania se afla sub umbra unei intregi "haite", numita Uniunea Europeana.

Smecherii parcarilor! Tupeu de politist comunitar


Asa cum ne-am obisnuit, in tara noastra, legea este respectata doar de fraieri. Acum cateva zile, un prieten mi-a dat poza pe care o puteti admira mai sus. O masina a smecherilor de la Politia Comunitara parcata bine mersi in alveola unei statii de autobuz. N-am nimic cu aceasta institutie, insa mi se pare ca sunt o sugativa de bani publici si in van pe deasupra. Nu tin minte sa fi auzit de vreun "comunitar" care intr-adevar sa faca ceva util pentru barladeni. Freaca menta toata ziua prin oras, pazesc flori si mai merg, pe deasupra, si moca prin autobuzele Unistil. Si castiga si mai mult ca majoritatea barladenilor.
Si cand mai vezi ca nici nu respecta legea parca te oftici oleaca. Plus ca, acum cateva saptamani, am citit in Obiectiv ca Radoi, seful de la Politia Comunitara, mai foloseste masina de serviciu si in interes personal. Si atunci ma intreb, bai, da cat de prosti ne cred astia oare?